AK Parti'nin en güçlü ismi "Hasan Algül" istifa etti

ÇORUM 24 Şubat 2020 17:50
Videoyu Aç AK Parti'nin en güçlü ismi "Hasan Algül" istifa etti
A
a

Sondakika Flaş haber E.Şimşek/: AK Partide Sevdam ve Davam dediği Ak Parti Çorum İl başkan yardımcılığı görevinden İstifa etti...



AK Parti'nin en güçlü ismi "Hasan Algül" istifa etti

AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül,Ak Parti il başkanlığına giderek  istifa dilekçesini sundu.

Yorum Haber E.Şimşek/ Çorum

AK PARTİNİN KURUCU ÜYESİ SEVDAM VE DAVAM
DEDİ  ve   İSTİFA ETTİ... 

Çorum’un sevilen sayılan simalarından olan ve bilhassa sivil toplum çalışmalarında aktif olarak çalışan Hasan Algül’ün istifası dikkat çekti. Algül, AK Parti İl Başkanlığı’na sunduğu istifa dilekçesinde, “Davam, sevdam olan AK Parti’de 3.5 yıldır yürütmekte olduğum İl Başkan Yardımcılığı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum. Gereğinni yapılmasını arz ederim.” İfadelerine yer verdi.


********************************************************
Üç aylara girdiğimiz bugünün içerisinde Çorum Ak Parti İl Başkan yardımcısı Hasan Algül, görevinden istifa etmesi anlamlı ve manalıdır.Bundan sonra sizin günahınıza ortak olmak istemiyorum anlamı çıkartım...

Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Selamet -Refah Partisi - Fazilet Partisi - Milli görüşden geldiğini nasıl unutursunuz ?
AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül'ün,İstifası teşkilatların  "Siyasetin Ahlak Limanı"nından uzaklaştığını,haksızlık, adamcılık, siyasi ilişkilerin ticari ilişkilere dönüştüğünü gördüğü için istifasını verdiğini düşünüyorum.Adaletsiz yönetimi ve menfaatleri doğrultusunda hareket edip Ak davaya gölge düşürülmesinden,dava hassasiyetinin olmadığından dolayı,Ak Parti  İl yönetimden istifa ettiğini düşünüyorum
Hasan Algül, ağabeyin...

Zaman zaman sohbetlerimizde bu isimler bizi içerden çürütüyor diyordu. Banada okuyucu ve takipcilerimizden zaman zaman mesajlarıyla mail ve sohbetleriyle Ak Parti sevdalıları bu kişiler davamızı zehirliyorlar. Bunlara bakanlar davadan da partiden de kaçıyor sezlenişlerinde bulunduklarını eşini,kızını,akrabasını parti teşkilatına göndermekte terettüt  ettiklerini yada işe girmek için gittiklerini söyleye bilirim.

Hasan Algül,Siyasi tecrübesiyle Ak Parti İl teşkilatında zaman zaman uyarılarda bulunarak yanlış giden anlayışlara müdahelelerde bulunuyordu.O Ak Partinin  Hasan ağabeysiydi.Partinin yeniden yapılanması gerektiğini yeni Ömer'lerin arandığı bir dönemde Reis'in milletin desteği cansiperane mücadelesiyle elde ettiği başarılarla teşkilatlarda görevli insanlar arasında büyük bir fark olduğunu biliyordu.Reis Millete hizmetkar olmaya geldik derken,Ak Parti teşkilatlarında ise benim gibi bir çok insanın canını sıkıyor, hatta yaptıkları canını acıtıyordu.

Reisin sırtından caka satıyorlardı. Bu da partiye negatif yansıyordu. Ama onların umurunda bile değildi.Onların öyle bir sorunları yok olduğunu biliyordu Hasan ağabey  buduruma çok kızıyordu... Önceden Reisin liderliğinde Milletvekili seçiliyordunuz. Şimdi Reisin sırtından indiniz.Bu Millet Reisi ayrı seviyor sizi hiç sevmiyor durumuna geldiniz vesselam...

Bazen "Ak Kulis" siyasetini konuşurken bu türden olayları CHP,nin geleneği olarak görürdük ne yazıkki şimdi Ak parti bu konuda CHP,ye nal toplatıyor.Bir koltuk kapan ben oldum artık havasında.Kerameti kendinde görüyor.Oysa parti olmasa kendisi koca bir sıfır.Sudaki balık gibiler,suyun farkında bile değiller maalesef.Bu gibiler Parti'ye yazık ediyorlar.Bunlar millete ensar değil hünkâr olmaya gelmişler diyorlardı.
Ak Parti içinde görev alan kişiler Reis gece gündüz demeden canla başla çalışıyor,didiniyor. O gayreti teşkilat mensuplarında göremiyoruz.Kamu kurumları yöneticileri Ak Partide başkanlık görevi yapanları kapılarda Bakan ve genel başkan gibi karşılanıyor.
İşe aldırdıkları insanlar ise kurumda çalışan yöneticilerine ve çalışanlarına siyasi baskı çalışanlarına tehdit söylemlerinde bulunduklarını söylüyorlardı.

Bu milletin bazı değerleri vardır, fakat önemli bir kısmı cebine bakar, cepte problem varsa gerisini gözü görmez, AK Parti bir ekonomik krizin kurtarıcısı olarak geldi, iyi şeyler yapıldı tamam fakat iyi şeyler devam etmedi, tren raydan ha çıktı ha çıkacak.Reis'e yazık! Partimize ve davamıza yazık ağabey diyenleri çok duyuyoruz. Vatandaşın gündemi başka diye, bu gerçeği görmezseniz bu vatandaşa hakikaten yazık edersiniz vesselam.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam