AK Parti,Merkez İlçe genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yaptı

ÇORUM 31 Ocak 2017 21:26
Videoyu Aç AK Parti,Merkez İlçe genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yaptı
Çorum'un Leblebi Helvası Dünya Mutfağında Gündem oldu...
A
a

Video Haber /E.Şimşek AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı tarafından İl Binası toplantı salonunda, genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı.Toplantıya Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,Ak Parti İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ ve toplantının ev sahipliğini yapan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar katıldı.



Çorum’da AK Parti Merkez  İlçe Başkanlığı tarafından İl binasında bulunan toplantı salonunda, genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
Tolantının açılış konuşmasını yapan,İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ teşkilat mensuplarına ve Mahalle başkanlarınaseslenerek
''Seçim Kooardinasyon merkezimizi hazırladık Referandum seçimlerine hazırız '' dedi.Mehmet Karadağ İl ve İlçe Teşkilatlarının  çalışmaları hakında  bilgi verdi.


AK Parti Referanduma Hazır

TBMM’de kabul edilen yeni anayasa değişikliğinin referanduma gittiğini hatırlatan milletvekili Ahmet Sami Ceylan, referandum oylamasında millet hangi kararı verirse versin saygı duyacaklarını ifade etti. Yürütme sistemindeki değişikliğin ülkenin geleceği ve yarınları için yapıldığını kaydeden Ceylan, artık parlamenter sistemin tıkandığını ve çalışamaz hale geldiğini belirtti.

15 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin yaptıklarının ortada olduğunu anlatan Milletvekili Ceylan, “Biz 2023’lerin, 2053’lerin, 2071’lerin Türkiye’si için bu yeniliği yapıyoruz. Bu ülkede anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla ülke ekonomisinin tepetakla olduğu günler unutulmamalı. Türkiye’nin bir daha kriz ve kaos ortamlarını görmemesi için, istikrar devam etsin diye sistem değişikliği yapıyoruz. Bu bir rejim değişikliği değil altını çizerek söylüyorum. Bu bir sistem değişikliğidir. Anayasa’nın ilk dört maddesi ile ilgili de kimse polemik yapmasın. Anayasa’nın ilk dört maddesi kesinlikle değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Türkiye Cumhuriyeti laik, demokratik bir hukuk devletidir” dedi.

Referandum da ‘hayır’ diyenlerin neden ‘hayır’ dediklerini açıklamalarını isteyen Ceylan, “Terör örgütünün üst düzey yöneticisi birkaç gün önce çıkıyor açıklama yapıyor. Referandumdan evet çıkarsa PKK’nın sonu olur diyor. PKK’nın hayır dediği anayasa değişikliğine hangi partilerinde hayır dediğini kamuoyunun takdirine bırakıyorum. AK Parti ve Milliyetçi hareket Partisi ülkenin bekası ve yarınları için anayasa değişikliğine evet diyorlar. PKK’nın yöneticisi ve tüm terör örgütleri anayasa değişikliğine hayır diyor. Türkiye’de istikrarsız bir ortam yaratmak için DEAŞ, PKK’sı, FETÖ’sü tüm terör örgütleri ülkede istikrarsız bir ortam oluşturmak için çaba sarf ediyor. Çok partili sisteme geçişten itibaren yaşanan olaylara baktığınızda parlamenter sistem artık arıza vermeye başladı. Türkiye referandumdan sonra yeni bir sistem değişkiliği ile 2023 hedeflerine hızlı adımlarla koşmaya devam edecek. Bu topraklarda terör gündemden kalkacak. İnşallah bugünleri hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.



 
Çorum'un Leblebi Helvası Dünya Mutfağında Gündem oldu...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam