Salim USLU bugün İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'yı Makamında Ziyaret ederek İskilip'in yatırmıları ve sorunları hakkında bilgiler aldı. İlçe hakkında karşılıklı genel bir değerlendirme yapıldı.
Tüm partilileri kongreye davet eden Koçkaya, konu hakkındaki açıklamasında Ak Parti’nin milletin sesi olamaya devam edeceğini söyledi. 5. Olağan Kongre çalışmalarının partilerine ve millete hayırlı olmasını dileyen Koçkaya, “Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla tek vücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız” dedi.
23. İskilip/ Anadolu Lisesi ve 82 Öğrenci Kapasiteli Kız Pansiyonu tamamlanarak dönemimizde hizmete girdi. 2,5 Milyon TL
22. İskilip/Kuzköy İlköğretim Okulu, Azmi Milli İlköğretim Okulu Ek Binası dönemimizde hizmete girdi. 1,4 Milyon TL.

Detaylar az sonra...