AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN USLU’YA ZİYARET

ÇORUM 11 Ekim 2017 08:23
Videoyu Aç AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN USLU’YA ZİYARET
A
a

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ziyaret ettiler...


 

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ve beraberinde yaklaşık 100 kişilik Ak Gençlik heyeti Ak Parti Grup Toplantısına katıldı. Çorum Ak Gençliği grup toplantısında Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını sık sık attıkları “Çorum Seninle Gurur Duyuyor” sloganı ile kestiler. Başbakan Yıldırım “Geçtiğimiz hafta Çorum harikaydı Çorum Muhteşemdi” şeklinde karşılık verdi.

Grup Toplantısının ardından Ak Gençlik Başbakan Yıldırım ve Uslu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Daha sonra AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ziyaret ettiler.

Uslu ziyarette gençlerle sohbet ederek, “Biz Ak Partililer olarak Devletin zaafa uğramaması konusunda herkesten daha duyarlı, titiz davranmalıyız. Siyasi partilerin alternatifi vardır ama Devletin alternatifi zillettir. 15 Temmuz’dan sonra Ak Parti’nin kaderi ile Türkiye’nin kaderi eşleşmiştir. Ak Parti yoksa Türkiye sıkıntıda demektir. Ak Partinin düşüncesi, vizyonu birleştiricidir. Vatan millet aşkıyla dolu, Allah yolunda gayret eden bir gençlik için azimle çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri hiçbir karanlık güç korkutamaz. Ülke düşmanlarına en güzel cevap; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir ” dedi.

Uslu, Ak Gençliğe Gazi Meclisi gezdirerek 15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırı hakkında bilgiler verdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam