Ak Parti DSP'ye Teklifini İletti

Asayiş haber 7 Nisan 2023 13:08
Videoyu Aç Ak Parti DSP'ye Teklifini İletti
A
a

DSP'ye ziyareti sonrası açıklama yapan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 'DSP Genel Başkanı Aksakal'a seçimde beraber yol yürüyebileceğimiz teklifini ilettik.' dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, DSP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yıldırım, "Beraber yol yürüyebileceğimizi düşündük, teklifimizi ilettik." dedi.AK Parti, DSP'ye bir ziyarette bulundu. Saat 11.00'de DSP Genel Merkezi'ne gelen Ömer Çelik ve Binali Yıldırım, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüştü.

Görüşmede 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin değerlendirme yapıldı.Görüşme sonrası açıklama yapan Binali Yıldırım, "Bu seçimde beraber yol yürüyebileceğimizi düşündük. Teklifimizi ilettik. Kendileri değerlendirecek ve ona göre hareket edeceğiz." dedi.Yıldırım'ın ardından söz alan Aksakal ise şunları söyledi: "Bu süreçte DSP Atatürk'ün yolunda Bülent Ecevit'in ilkeleri ışığında Türk milletine hizmet etmek için ilkeli bir duruşla, dürüstlük ve şeffaflık içinde yoluna devam edecektir. DSP Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda sonuçlanması için elinden geleni yapacaktır. TBMM'de yer alarak katkılarımızı sunmak istediğimizi paylaştık. Saat 14.00'te başkanlık kurulumuzu toplantıya çağırdık. Dünkü ve bugünkü ziyareti değerlendirip açıklama yapacağız. Toplantımızdan sonra düşüncelerimizi bildireceğiz."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam