Ak Parti'de Siyasetin Ahlak Limanını İşgal etmeyin

ÇORUM 27 Ekim 2016 11:19
Videoyu Aç Ak Parti'de Siyasetin Ahlak Limanını İşgal etmeyin
A
a

YORUM HABER: AK Parti Çorum İl Başkanlığına Av. Mehmet Karadağ’ın getirilmesinin ardından gözler yeni oluşturulacak 50 kişilik İl Yönetim Kuruluna çevrildi.Çorum Ak Parti İL Başkanı Av.Mehmet Karadağ'ın oluşturacağı Listeye siyasi etik olarak,kimsenin müdahil olmaması gerekir.Siyasetin ahlak Limanını İşgal etmeyin lütfen.


Çorum AK Parti  İl Başkanlığı olarak, 50 asil ve 50 üyesiyle toplam 100 kişiden oluşturulmuş bir liste ile ‘Bismillah’ demiş ve atandığı süre itibariyle aralıksız çalışacak ve Halkın ,Hakkın korunması için yemin etmiş.,asla kendi menfaati için çalışmayacak,İL Başkanını satmayacak,Belediye başkanlarını koruyacak,Milletvekilleriyle uyum içinde çalışacak,fitne,fesat,hizip oluşturmayacak, bir yönetim kurulu oluşturulmuş bir liste  Ak Partililerin dileği ve isteği.

 Ak Parti parti kurulduğundan bu yana ‘Vizyon Partisi’ olarak dikkatleri üzerine çektiğini belirtmek istiyorum.
Karadağ'ın yeni arkadaşlarının bakış açılarından yararlanmak istiyoruz. Eski partililerden alacağı güç ile yeni yüzleri aralarına alarak, inşallah en iyi şekilde, güzel projelere imza atacaklarına  inanıyorum.

Çorum AK Parti’ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Mehmet Karadağ başkanlığında hazırlanacak yeni yönetimde önemli değişikliklere gidilecek. Parti içi dengelere önem verilecek listede, sorun teşkil edeceği değerlendirilen bazı isimler liste dışı kalacak.

AK Parti’ye uzun yıllar hizmet veren, ancak parti içi çekişmeler nedeniyle kırgın ve küsgün isimler partiye yeniden kazandırılması düşünülüyor.. Bu zorlu süreçte ,birleştirici ve yapıcı bir rol üstlenen Karadağ, kurum ve kuruluşlarla, toplumun diğer kesimleri ile uyum içerisinde çalışacak Yönetim kurulu listesi hazırlaması bekleniyor. Bakalım listeyi görelim beklenen isimler  Cumhurbaşkanına ve Başbakanına ne kadar  uyumlu...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam