Ak parti Çorum temayül yoklamasını yaptı

ÇORUM 6 Mayıs 2018 10:10
Videoyu Aç Ak parti Çorum temayül yoklamasını yaptı
A
a

Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 24 Haziran seçimleri öncesi Çorum'da AK Parti milletvekili aday adaylarının ilk sınavı olarak görülen temayül yoklaması yapıldı. Adaylar ilk sınavlarını verirken, temayülde 1.700 kişiden oluşan il ve ilçe teşkilatlarının tamamı katıldı Partililer Oy pusulasında bulunan en fazla 4 isim üzerinde tercihinde bulundular...


Temayül Gözlemi: Elvan Erhan Şimşek / Çorum

Atatürk Spor Salonu’nda bugün saat 10.00'da başlayan temayüle resmi başvurusunu yapan 39 milletvekili aday adayı katıldı.Saat 16.00’da sona eren teşkilat temayülünün sonuçları kamuoyuna açıklanmıyor, tercihler genel merkeze gönderiliyor.

Salonda temayül sürerken aday adaylarının da dışarıda hummalı bir çalışması vardı. Kapalı Spor Salonu dışında Çay bahçesinde kulis kurarak temayül yoklaması için hazırlık yapan aday adayları delegelerin oyunu alabilmek için oldukça uğraştılar. Aday adayları, gelen delegelere çay, simit, gibi yiyeceklerin yanı sıra özel ilgi ve alaka göstererek büyük bir gayret gösterdiler.

Oy kullanma işlemi 16:00'da bittikten sonra...
Ak Parti Genel Merkezinden gelen yetkili 3 kişi Çorum Temayülünü yönetti. Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Sinop Milletvekili Nazım Maviş'ten ve Gençlik Kolları Genel Merkez MYK üyesinden oluşan Üçlü komisyon sandık sayım listelerini kontrol etti. Liste ve zarf sayımı yaptı. Tutanaklar tutuldu. Gizli olarak yapılan oylama sonrası sonuçların Ankara AK Parti Genel Merkezi'ne götürüldü.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam