AK Parti Çorum Sosyal İşler Başkanlığı yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen yardıma muhtaç ailelere gıda yardım paketlerini dağıtmaya devam ediyor.

ÇORUM 26 Nisan 2016 21:14
Videoyu Aç AK Parti Çorum Sosyal İşler Başkanlığı yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen yardıma muhtaç ailelere gıda yardım paketlerini dağıtmaya devam ediyor.
A
a

AK Parti Çorum Teşkilatı, İl ve Merkez İlçe yönetiminin belirlemiş oldukları yardıma muhtaç ailelerin sıkıntılarını gidermek ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçti.

Çorum’da hayırsever vatandaşlar tarafından partiye gönderilen yardım malzemeleri; Çorum AK Parti Sosyal İşler Başkanı Meryem Demir,
İl Yönetim Kurulu Üyesi Semra Aydın, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kazım Öztaş ve Gülabibey Mahalle Teşkilatından Kadir Doğan tarafından yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmaya çalışılıyor. Çorum’da yardıma muhtaç ailelere yardım konusunda hiç ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir diyen bir dinin mensubu olarak nerede yardım eli uzatılması gereken var ise asırlar boyu yardım elini uzatan bir ecdadın torunlarıyız.

Teşkilat olarak İlimizde yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz. Yardımda bulunan bütün kişilerden Allah razı olsun. İnşallah bir nebze de olsa sıkıntılarına çare olmaya çalışıyoruz” diye konuştu. İslâm dininin bir yardımlaşma dini olduğunun altını çizen Bekiroğlu, “İslâmiyet'ten önce de sonra da hiç bir din ve fikir sistemi onun kadar bu konuya eğilmemiş, yardım anlayışı ve bu anlayışın uygulanışını bu kadar geniş boyutlara ulaştıramamıştır” dedi.

AK Parti camiası olarak sosyal sorumluluklarının daima bilincinde olduklarını kaydeden Bekiroğlu, “Dinimiz, fakirlere, muhtaçlara, kimsesizlere, öksüz ve yetimlere yardım etmeyi ısrarla emretmiştir. Öyle ki zerre miktar inancı olan kimseler, bu emirlere kayıtsız kalamaz, fakirler ve yetimler ihtiyaç içerisinde kıvrım kıvrım kıvranırken, rahatça yiyip içemez. Yetimlere iyilik yapılmasını, iyi davranılmasını emreden, yetim malı yemeyi yasaklayan bir dinin mensuplarıyız” şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam