AK PARTİ ÇORUM İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÜNAL YILDIRIM'DAN 30 AĞUSTOS ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

ÇORUM 29 Ağustos 2016 23:13
Videoyu Aç AK PARTİ ÇORUM İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÜNAL YILDIRIM'DAN 30 AĞUSTOS ZAFERİ KUTLAMA MESAJI
A
a

Tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhuriyetimizin müjdecisidir.

Bizim istiklal ve istikbal mücadelemiz bitmemiştir asla da bitmeyecektir.
 
Bugün de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız.
 
Güney sınırlarımızda Suriye'de yaşanan çatışmaların ortaya çıkardığı sınır güvenliğinin  sıkıntılı ortamı ülkemiz için ciddi güvenlik sorunlarına yol açmaktadır. Bu sorunlar yapılan Fırat Kalkanı harekatı ile sona erdirilecek ve Güney sınırımızda bulunan Suriye'de güven ve istikrar ortamının sağlanması için çalışmalarımız devam edecektir. 
 
Bu ortamdan güç alarak yeniden eyleme başlayan bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerimizin acısı yüreğimizi dağlamaktadır.
 
Terör örgütleriyle birlikte hareket eden paralel devlet yapılanmaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir.
 
Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, elbette bölücü terör örgütünün de, onun maşası haline dönüşen paralel devlet yapılanmalarının da üstesinden gelecektir.
 
Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır.
 
“TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir.
 
“BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR / TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR” dizesinde ifade edildiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür.
 
Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyorum.
 
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu ve mübarek olsun.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam