AK Parti Çorum'da Okul ve Bina Sorumluları Toplantısı yaptı

29 Ekim 2015 12:44
Videoyu Aç AK Parti Çorum'da  Okul ve Bina Sorumluları Toplantısı yaptı
Teknik direktörler maç sonu neler söyledi!..
A
a

Video Haber İzle.. Turgut Özal İş Merkezi’nde düzenlenen “Okul ve Bina Sorumluları Eğitim Toplantısı” yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.AK Parti İl başkanı Bekiroğlu ,Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç,yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Mahalle başkanları ,Okul ve Bina Sorumluları katıldı.

Video Haber izle 

AK Parti Çorum  İl Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Gökkaya'nın sunumuyla başlayan toplantıya AK Parti SKM başkanı Adem Oğuzhan Kaya​'nın başkanlığında bir araya geldi. AK Parti İl başkanı Av.Rumi Bekiroğlu açılış konuşmasında  
"Türkiye'nin istikrar ve güven ortamının korunması, güçlendirilmesi çok önemli" dedi. Bekiroğlu seçim seçim günü kazanılır ilkesiyle hareket edilmesi gerektiğini söyledi. AK Parti Çorum Seçim İşleri sorumlusu Feridun Batan ,1 Kasım 2015 erken seçimlerinde sadıklarda görev alacakların dikkat etmesi gereken hususlar anlattı. Feridun Batan konuşmasına şöyle devam etti.

“Bu emeklerimizin karşılığını alacağımız yer mutlaka sandıklardır. Siz ne kadar çalışmış olursanız olun, bizler aylardır sokaklarda kadar mücadele verirsek verelim sonucu alacağımız yer sandıktır ve sandığın başındaki temsilcilerimizin mücadelesidir. Seçim sandıkta kazanılır diye çok önemli bir söz vardır. Bu seçim Türkiye tarihinin en önemli seçimidir dedi.



Sinevizyon  eşiliğinde sunulan eğitim çalışması dikkatli bir şekilde uygulamalı anlatıldı.






Teknik direktörler maç sonu neler söyledi!..
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam