Ak Parti,Boğazkale İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

ÇORUM 25 Nisan 2016 20:26
Videoyu Aç Ak Parti,Boğazkale İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
A
a

oplantıya AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Adem Oğuzhan Kaya, Mahmut Öztemiz, Boğazkale İlçe Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İlçe Başkanı Sadık Aşık, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Özata ve partililer katıldı.

AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık’ın açılış konuşmasının ardından Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ise, bu tür konuşmalarda Belediye Başkanları olarak yerelde yapılan çalışmalar konusunda konuşma yaparak vatandaşı bilgilendirmek istediklerini belirterek, Boğazkale’de bu zamana kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki projeler hakkında bilgilendirme yaptı.
Görevi devraldığında Belediyenin durumunun içler acısı olduğunu kaydeden Tangazoğlu, ilk iş olarak aslan yattığı yerden belli olur diyerek ilçenin yüzde 65 alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 14 yıldır iktidarımızın, ülkemize önemli hizmetler yaptığına dikkat çekerken Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çorum’da ki temsilcileri olarak partimize yakışır şekilde çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

AK Parti hükümeti en son yapılan genel seçimlerde verdiği vaatleri bir bir yerine getirirken, Ak Kadrolar ve halkımızla canla başla çalışmaya daha refah bir seviyeye gelmek için azmedip çalışıyoruz.

AK Parti Çorum İl ve ilçe teşkilatlarının tüm mahallelerde girilmedik kapı bırakmadıklarını ifade ederek, göreve geldikleri tarihten bu yana bu toplantılarının ilçede ki özverili çalışmaların teşkilat ve AK Belediyeler ile içiçe sürdürülebilir çalışmaların yapılmasının önünün açıldığı vurguladı.
Çorum’un ilçelerinde her ay ilçe danışma meclisi toplantılarının da düzenli olarak yapıldığını, çalışmaların tüm teşkilatımızla, tüm birimlerimizle, mahallelerimizle, köylerimizle, kadınımızla, gençliğimizle, il genelimizle Çorum halkı için olduğunu belirtti.
Bekiroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulması konusunda hassasiyet göstererek bölgede birinci olduklarını söyledi.
Bekiroğlu, Boğazkale halkından Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevginin gösterilmesi için Cumhurbaşkanına hakaret eden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmalarını istedi.
Bekiroğlu, ayrıca Azerbaycan Türkmenlerine destek olunması için başlatılan imza kampanyasına, destek verilmesi yönünde de gerekli hassasiyetin gösterilmesi için www.isgaledurde.com sitesine her bir bireyin ayrı başvuru yaparak katılmasını istedi.
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere dilekçeyi imzalayarak İlçe Başkanı Sadık Aşık’a teslim eden AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum’un turizm elçisi olarak her hafta Boğazkale’yi görmek isteyen elçilerle, bürokratlarla İlçeyi ziyaret ettiğini belirtti.
Gençlerin kendileri için kıymetli olduğunu vurgulayan Ceritoğlu, “Biz gençlerin ülke kalkınmasına katkılarının sağlanması amacıyla teşvik ve destek çıkarıyoruz ama Boğazkale gençlerin tamamının bu destekten ve teşvikten faydalanmasını istiyoruz.” dedi.
Ceritoğlu, Çorum olarak çıkarılan teşviklerden ve desteklerden yeteri kadar faydalanılmadığını söyledi.
AK Parti olarak gençlere ve çiftçilere yönelik yapılan teşviklerin halka anlatılmasını isteyen Ceritoğlu, çalışmak isteyen gençlerin elinden tutulması konusunda İlçe yönetiminden ve Belediye Başkanı’ndan destek istedi.
Terör olaylarına değinen Ceritoğlu, terörden kurtulmanın birinci yegâne şartının çok çalışılarak güçlü ülke konumuna gelindiği takdirde terör belasının yok olacağını kaydetti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam