AK Parti 26. Dönem Çorum Milletvekili Adayı Bekir Horuz’un umre dönüşü ziyaretçileri vardı. AK Parti Kurucusu ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, 22. Dönem Siirt Milletvekili Öner Ergenç, 22. Dönem AK Parti Ardahan Milletvekili Kenan Altun, İşadamları Birol Kavuştu, Teoman Onan, Çorum Kargı Gökçedoğan Köyü Muhtarı ve köy heyeti bu ziyaretçilerden bazılarıydı.
Ziyaretler sırasında terör gündeme gelirken, gelen şehit haberlerinin üzüntüsü yaşandı. AK Parti 26. Dönem Milletvekili Adayı ve işadamı Bekir Horuz, Ortadoğu’da terör örgütlerinin küresel güçler tarafından beslendiğini, kollandığını ve güçlü ülkelerin, özellikle de Türkiye’nin istikrarını bozmaya yönelik olarak kullanıldığını belirterek, “Terör savaşında tam olarak ne cephe belli ne de ittifaklar. Her şey birbirine karışmış durumda. Terörle savaş ve mücadele çok zor bir süreci de beraberinde getiriyor. Bir orduyla savaşmanın ahlaki değerleri vardır, kuralları vardır. Fakat terör örgütlerinin hiçbir zaman değerleri ne de ahlaki kuralları olur. Terörle mücadele çok daha zordur” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın terör örgütlerine destek veren küresel güçlere cesaretle ve kararlılıkla rest çektiğini ifade eden Bekir Horuz, “Dünyanın iki büyük siyasi rakibi Rusya ve ABD, PYD üzerinde bir araya geliyor. PYD’ye verilen desteğe hem Cumhurbaşkanımız, hem de Başbakanımız net bir şekilde tepki ortaya koydu. IŞİD'e karşı savaşmak üzere neredeyse bütün dünya aynı çatı altında toplanıyor. Bu savaşın özneleri ve nesneleri belirsiz. Çoklu, asimetrik ve karmaşık bir çatışma içinden geçiyoruz” şeklinde konuştu.
Terörün toplumları vurduğunu, Ortadoğu’da göçlere, gözyaşlarına sebep olduğunu anlatan Bekir Horuz, “Terör, toplumu vuruyor. Bir ejderha gibi toplumsal alanları yakıp yıkarak hareket ediyor. Sanki Deccal bu defa terör kisvesine bürünmüş. Şehirler ve sokaklar harabeye dönüyor. Silahlar ve bombalar kentleri ve sokakları paramparça ediyor. Sadece binaları, evleri, meydanları yıkmıyorlar. Daha önemlisi burada yaşayan aileleri, insanları ve kültürleri yok ediyorlar. Burada bize düşen görev küresel güçlerin oyunlarına uymamak. Birliğimizi, dirliğimizi bozmamak. Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlere sahip çıkmak” diyerek açıklamasını tamamladı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ak Parti’de Üç Durak Üç Seçmen!”
Elvan Simsek
Yazmak Kolay Gazeteci Olmak Zor Vesselam
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Yeşilay'ın Üst Yönetiminden Bedriye…
Rizespor galibiyeti ve Göztepe depl…
Çorum İskilip Yolunda Kaza: 3'ü Ço…
Siyaset Bazen İnsanın Gerçek Yüzünü…
Çorum FK, Rizespor'un Deplasman Ser…
Fortune 500'de Çorum Damgası Lebleb…
Çorum FK – Çaykur Rizespor Maçı Bug…
Çorum FK Süper Lig'in Borçsuz 7 Kul…
Çorum Ulukavak Mahallesi'nde Trafik…
Pazartesi Geçti Liste Nerede Sayın …
Halk TV'ye Kayyum Atandı! Polis Ope…
Çorum Seçim Anketinde Dikkat Çeken …
Çorum Belediyesi Ayçiçeği Hasadını …
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü AB…
Gazeteci Mustafa Yolyapar Vefatının…
Çorum'a 504 Sağlık ve Konut Yatırım…
Çorum Barosu'nun Yeni Başkanı Tuğru…
Çorum FK Gaziantep'te 3-0 Kazandı!
Gaziantep FK – Çorum FK Maçı Bugün!
Çorum'da 16 Okuldan Öğrenciler İkli…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET