AK Kadınlar Kadınlar Şurasına Hazır

ÇORUM 10 Aralık 2019 12:09
Videoyu Aç AK Kadınlar Kadınlar Şurasına Hazır
A
a

AK Parti Çorum İl Kadın Kolları teşkilatı ve Çorum Belediyesi’nin AK Partili Kadın Üyeleri 11 Aralık’ta Ankara ATO ‘da düzenlenecek Kadın Şurası’ na hazırlanıyor...

AK Parti Genel Merkezi tarafından 11 Aralık’ta ATO ‘da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek Kadın Şurası’nda Çorum AK Parti Kadın Kolları Çorum’ un tanıtımı için hazırlanıyor.

17 ülkeden, Türkiye’nin 81 ilinden kadınların, AK Parti teşkilatlarının, belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek Kadın Şurası’nda AK Parti Çorum Kadın Kolları Çorum’un yöresel ürünlerinden oluşan stant açacak.

Çorum’un tanıtım standında ” Çorum leblebisi, Çorum mantısı, Oğuzlar77 cevizi, cevizli sucuk, ceviz tarhanası, Uğurludağ’ da üretilen lavantalardan keseler, bal, sebzeli erişte, tandır çöreği, kesme kadayıf,turşu, Dodurga ayvası ve ayva pekmezi, kuşburnu pelvedesi, Çorum’un yöresel desenlerinin işlendiği örgü kilim, çorap ve eldivenler, beyaz pekmez, yufka ekmek, Çorum şekerlemesi, Osmancık pirinci, Kargı bezi, Kargı tulum peyniri, iğne oyaları, çeşitli el nakışları ” yer alacak.

Kadın Şurasına İl ve ilçe kadın kolları olarak Çorum’un tanıtımı için dört bir koldan hazırlandıklarını belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ; “Çorumlu kadınlar olarak emeğin ürüne, sanata nasıl dönüştüğünü, kadınların isterse, imkan verilirse neler yapabileceğini Kadın Şurası standımızda göstereceğiz. AK Parti İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın meclis üyelerimiz ve 100 kişilik kadın katılımcı ile Çorum olarak Uluslararası Kadın Şurasında yerimizi alacağız. Yerel yönetimlere yönelik bilgilendirme ve istişarelerin de yapılacağı 11 Aralık’ta Ankara ATO ‘da düzenlenecek olan Uluslararası Kadın Şurasında tüm Çorumlu hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam