Ak Gençlerden Ulusal Gençlik Bayramına Uluslararası Organizasyon!

ÇORUM 26 Nisan 2016 19:19
Videoyu Aç  Ak Gençlerden Ulusal Gençlik Bayramına Uluslararası Organizasyon!
A
a

AK Gençlik Uluslararası Öğrenci Festivali AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanlığı ve Dış İlişkiler Birim Başkanlığı'nın 19 Mayıs 2016 tarihinde düzenleyeceği "Uluslararası Öğrenci Festivali" için çalışmalar son aşamaya geldi.

 Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde konu ile alakalı gerçekleştirilen toplantıda dünyanın dört bir yanından şehrimize gelecek olan üniversite öğrencileri ile Hitit Üniversitesi bünyesinde eğitim gören öğrenci kardeşlerimizin kaynaşmasının hedeflendiği belirtildi. Düzenlenecek olan organizasyonla şehrimize misafir olarak gelecek olan her bir öğrencinin bizi ülkelerinde temsil edecek hem kültür hem de birer turizm elçisi olarak algılanmaları gerektiği vurgulandı.

Hitit Üniversitesi nezdinde Çorumu ve Ülkemizi tanıtma fırsatı yakalayacağımız bu organizasyon sonrasında, ülkelerine dönen misafir öğrencilerin yanlarında götürecekleri her artı değerin şehrimize ve ülkemize gelecek olan yeni öğrencilerle birlikte açılacak yeni kapılar olacağının altı çizildi. Organizasyon kapsamında yapılacak etkinlikler ile şehrimize uyum sağlamaları planlanan misafirlerimize stant açma imkanı sunularak da kendi ülkelerini ve kültürlerini tanıtma imkanı sağlanarak uluslararası bir kültür çeşnisi yaşanılacağının müjdesi verildi. Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Onur Sağlam, İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Yunus Rıdvan Öztürk ve şehrimizde eğitim gören uluslararası öğrenciler katılım sağladılar.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam