AHMET SAMİ CEYLAN'DAN VEDA KONUŞMASI

16 Kasım 2014 19:02
Videoyu Aç AHMET SAMİ CEYLAN'DAN VEDA KONUŞMASI
A
a

AK Parti Alaca 5. Olağan Genel Kongresinde mevcut ilçe başkanı Ümit Tokgöz tekrar ilçe başkanlığı görevine seçildi… Kongrede bir konuşma yapan Ahmet Sami Ceylan adeta Veda konuşması yaptı helallik istedi...

Kongrede divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan yaparken, divan üyeleğine Yaşar Anaç, Memduh Akbaş, Abdurrahman Karagöz ve Emre Çağlar getirildi.

Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen ve mevcut ilçe başkanı Ümit Tokgöz’ün tek liste ile aday olduğu kongreye; AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Bakan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, CHP İlçe Başkanı İsmail Çimen, MHP İlçe Başkan Vekili Arap Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, bazı ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ile kurum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Ahmet Sami Ceylan'ın Veda Konuşması . Konuşma metni tamamen kendi sözleri


Özelliklede siyasetde onun için  3 yıl  ilçe başkanlığı yaptık .4.5 Yılda İl başkanlığı yaptık Allahın izniyle.Bu kadrolarda İl başkanlığıda,İlçe başkanlığıda yapmak,Köy temsilciliğide yapmak,Mahalle teşkilatında da yapmak onur ve şereftir.Çünkü yapılamaz denilen tüm reformları Ak Parti  sayesinde yaptık.Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere , ve şu an da Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere Tüm bu ekiple beraber Bakanlarımız milletvekillerimiz olmayacak şeyleri başardık elhamdülillah.Ve bu kardeşiniz olarakda sizinlerden bu gün İnşallah yarın ne olacağı bilemeyiz bu siyaset helallik diliyorum hakkınızı helal edin.

Bu ana kadar tekrar tüm  emeğe geçmiş kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Tüm yönetimlere 2001 kuruculardan  bu güne kadar  yönetim kuruluna tümüne teşekkürediyorum.

Belediye Meclisimize,İl Genel Meclisimize unuttuğum ne kadar kardeşimiz varsa Kadın kollarına ,Gençlik kollarına biz siz den herzaman memnun kaldım.Her zaman böyle bir Alaca Teşkilatından memnun kaldım.İnşallah her zaman bir İl başkanı  sizin gibi bir teşkilatla çalışmak nasip olur diyorum.Tekrar sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyor Allaha emanet olun .


Bu konuşmanın arkasından Alaca İlçe Kongresininden ayrılarak Çorum Belediye spor ve Tutap Şeker spor karşılaşmasını izlemek için Dr Turhan Kılıçcıoğlu stadına geldi.
Moralinin oldukca bozuk olduğu gözlemlenen Ceylan'ın keyfi yerinde yoktu.

























.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam