Ahlatçı “Havaalanı Müjdesini Cumhurbaşkanı Verecek”

ÇORUM 3 Ağustos 2019 16:18
Videoyu Aç Ahlatçı “Havaalanı Müjdesini Cumhurbaşkanı Verecek”
A
a

Ulaştırma Bakanı Cahit Tural ile yapılan görüşme hakkında da bilgi veren Ahlatcı, “ Benim daha çok önem verdiğim havaalanı hususunda da önümüzdeki hafta ya da bayramdan sonra bir görüşme daha yapmayı düşünüyoruz. Cumhurbaşkanı Çorum’a geldiğinde bu konuda belli bir mesafe katetmiş olarak Cumhurbaşkanımızın ağzından müjde almayı umuyoruz” dedi..


 

“CUMHURBAŞKANIMIZ ÇORUM’A GELECEK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan 130.uncu İl Başkanları toplantısına katıldığını kaydeden Ahlatcı, “ Bu toplantıda Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmelerde Çorum’a teşrif edeceklerinin müjdesini aldık. Cumhurbaşkanımız özellikle Anadolu illerinde yüksek oy alan illere yapacağı teşekkür ziyaretleri kapsamında Çorum’a geleceğini söyledi. Bz Eylül veya Ekim ayı içerisinde olacağını tahmin ediyoruz. Kendisini Çorum’da ağırlamaktan şeref duyacağız, tabiî ki geldiği zaman ilimizle ilgili düşündüğümüz hususlarına birebir kendisine ileteceğiz” şeklinde konuştu.

“DAVA ARKADAŞLARIMIZLA İSTİŞARE YAPACAĞIZ”

Ahlatcı, partilerinin kuruluş aşamasından bugüne kadar görev almış ve davaya hizmet etmiş partililer ile bir araya gelip dialoğ içerisinde olma kararının alındığını belirtti.

Savunma Bakanı Hulusi Akar ile yapacakları görüşmenin ertelendiğini belirten Ahlatcı, Çorum’da getirmeyi planladıkları bedelli acemi birliği hususunu netleştirmek ve çalışmalara başlanılması konusunda haftaya ya da bayramdan sonra bir görüşmenin gerçekleşeceğini ifade etti.

“HAVAALANI MÜJDESİNİ CUMHURBAŞKANI VERECEK”

Ulaştırma Bakanı Cahit Tural ile yapılan görüşme hakkında da bilgi veren Ahlatcı, “ Benim daha çok önem verdiğim havaalanı hususunda da önümüzdeki hafta ya da bayramdan sonra bir görüşme daha yapmayı düşünüyoruz. Cumhurbaşkanı Çorum’a geldiğinde bu konuda belli bir mesafe katetmiş olarak Cumhurbaşkanımızın ağzından müjde almayı umuyoruz” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam