Ahlatçı "Çorum 2020 yılında da istediği yatırımları alacak"

ÇORUM 1 Ocak 2020 18:01
Videoyu Aç Ahlatçı "Çorum 2020 yılında da istediği yatırımları alacak"
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Av.Yusuf Ahlatcı, “Muhtarlarımızı üzen beni üzer diyen bir Cumhurbaşkanına var” dedi...

 


Çorum'da  İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya; AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekilleri Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda; İl Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan birer konuşma yaptı...

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Muhtarlarımızı üzen beni üzer diyen bir Cumhurbaşkanımız var” dedi.

Ahlatçı, “Vatanı olmayanın hiçbir şeyi olmaz, çevremizi ve bulunduğumuz coğrafyamızı herkes görüyor. 15 Temmuz’da vatan hainleri bizim üzerimize toplarıyla tüfekleriyle geldiler ama hiçbir zaman bizi yine yıkamadılar” diye konuştu.

Köyleri daha müreffeh bir hale getirmek için çalıştıklarını belirten Ahlatcı, ” Bunu için de büyük bir aşamada kaydettik. Çocuklarımızın iyi bir yaşam sürmelerini sağlamak için köylerimize gerekli hizmetleri götürüyoruz ve götürmeyede yeni yılda devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çorum’un 2020 yılında da istediği yatırımları alacağına vurgu yapan Ahlatçı, “Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz, Ocak ayının 3. haftasında Tarım Bakanımız Çorum’a gelecektir. Çorum olarak tarım konusunda da istediğini bakanımızdan alacağımıza inanıyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece biz Çorum’a gerekli yatırımları alacağımıza herkesin inanmasını istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam