AHL PARK AVM güvenli hizmet belgesi aldı

ÇORUM 2 Ekim 2020 15:32
Videoyu Aç AHL PARK AVM güvenli hizmet belgesi aldı
A
a

Çorum’da AHL PARK Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi, korona virüsle mücadelede Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı standartlarını sağlamasıyla ‘TSE Covid -19 Güvenli Hizmet Belgesi‘ni almaya hak kazandı...


 


AHL PARK AVM ilk vakaların görülmesinden itibaren aldığı önlemler ve oluşturduğu eylem planları ile AVM içinde tüm tedbirlerini almış, AVM personellerine gerekli eğitimleri vererek sertifikalandırmıştı. Covid 19 salgını ile mücadele ederken ilk önemsedikleri konu ziyaretçilerin ve çalışma arkadaşlarının sağlığı olduğunu her fırsatta belirten AHL PARK Alışveriş Merkezi güvenli ve sağlıklı bir ortam sağlamak için yine ilk adımı attı.
 

EN GÜVENLİ HİZMET AHL PARK‘TA!

Covid -19 salgını nedeniyle Türkiye’de Türk Standartları Enstitüsü’nün firmalar için hazırladığı hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol programındaki tüm gerekliliklerini yerine getiren AHL PARK AVM güvenli hizmet belgesi için başvurusunu yapmıştı. Tüm standartlara tam uyum sağlayan AHL PARK AVM ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ almaya hak kazandı. Hizmet ve faaliyetlerinin güvenilir, hijyenik ve salgından etkilenmeyen bir ortamda yürüttüğü böylece tescillenmiş oldu. AHL PARK AVM Genel Müdürü Ayhan Kocabaş ‘TSE‘nin AVM’mize verdiği bu Güvenli Hizmet Belgesi, ziyaretçilerimizi daha huzurlu ve güvenli bir şekilde AVM’mizde ağırladığımızın kanıtıdır. Bugüne kadar oluşturmuş olduğumuz sağlıklı ortamımızı Çorum halkına belgelendirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz’ dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam