A.S.Ceylan Açık Açık Adayları Uyardı!

ÇORUM 17 Eylül 2018 15:10
Videoyu Aç A.S.Ceylan Açık Açık Adayları Uyardı!
A
a

Sondakika Haber:AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, belediye başkan aday adayı olacakların, mevcut başkanları ve partiyi yıpratacak davranışlardan kaçınmasını istedi ve bu konuda aday adayı olacakları uyardı...

Ak Parti Çorum İL Binasında yerel seçimlere yönelik değerlendirme toplantısında konuşan Milletvekili Ceylan, konuşmasına diğer milletvekilleri gibi Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesini bir kez daha kınayarak başladı. Ceylan, AK Parti olarak “Bu milleti devlet değil, devleti millet yönetecek” dedikleri hatırlatarak, Menderes’e ve Özal’a sahip çıkamayan milletin Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını dile getirdi.

Aday adaylarına yönelik olarak uyarılarda bulunan Milletvekili Ceylan, “Bu partide herkesin aday adayı olma hakkı vardır. Eğer aday adayı olanlardan mevcut belediye başkanlarını ve partiyi yıpratanlar varsa kimse kimseyi yıpratarak bir yere varamaz. Aday adayı olacak mevcut yapıyı yıpratarak aday olacağını sanıyorsa yanılıyor. İl ve tüm ilçelerimizde şu anda hiç kimsenin yeri garanti değildir. Aday adayı olanlarla ilgili hepimizin görüşü alınacak, son olarak da Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan nihai kararı verecektir” dedi.

15-20 gün sonra genel merkezin yol haritasını belirleyeceğini ve ona göre çalışılacağını dile getiren Ceylan, kimse mevcut belediye başkanlarını yıpratmaya çalışması sözünü bir kez daha yineleyerek, “Şu ana kadar aksi bir durum görmedik, ama bundan sonra da görmeyelim, şahit olmayalım. Sadece 10-15 günlük çalışma ile kimse belediye başkanı adayı olamaz” açıklamasında bulundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam