59 hizmet aracı için anahtar teslim töreni gerçekleştirildi

ÇORUM 11 Ocak 2021 16:46
Videoyu Aç 59 hizmet aracı için anahtar teslim töreni gerçekleştirildi
A
a

Çorum Belediyesi kiralık araç devrini büyük oranda bitirdi. Belediyenin öz kaynakları ile satın aldığı 59 araç, Çorum halkının hizmetine sunuldu. Araçlar için Hürriyet Meydanı’nda anahtar teslim töreni gerçekleştirildi...


 

Çorum Belediyesi araç filosunu güçlendirdi. Kullanım süresi dolan kiralık araçların büyük kısmıyla sözleşme yenilenmezken Çorum Belediyesi birçok alanda artık kendi araçlarını kullanacak. Belediyenin öz kaynakları ile ve kredi kullanılmadan Çorum’a kazandırılan 59 hizmet aracı için anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Hürriyet Meydanı’nda düzenlenen törene AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Törende konuşan Başkan Aşgın, Belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Aşgın, yol ve altyapı çalışmaları, stadyumun hizmete açılması, çöpten elektrik üretimi, Çoruminia, ÇORBİS, refakatçi misafirhanesi, pandemi ile mücadele çalışmaları konularında açıklamalarda bulundu.  2020 yılının Çorum Belediyesi açısından destansı işlerin yapıldığı bir yıl olduğunu dile getiren Aşgın, “AK Parti belediyeciliği ve gönül belediyeciliği 2020 yılında da zirve yaptı.” dedi.

Çorum’a kazandırılan 59 hizmet aracıyla ilgili de bilgiler veren Başkan Aşgın, hizmet araçlarının kiralamak yerine satın alınmasıyla Çorum Belediyesi’nin ve Çorum’un ekonomik anlamda büyük kar ettiğini vurguladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da açıklamasında Çorum Belediyesi’nin önemli çalışmalara imza attığını belirterek dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’daki ekibi hizmetlerine devam ediyor.” dedi.

Çimento Fabrikası arazisinin satın alınması konusunda da Başkan Aşgın’a teşekkür eden Kavuncu, Çimento Fabrikası yerine yeni bir Çorum kurulacak.” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı yeni araçların anahtarlarını şoförlerine teslim etti.

Anahtar teslim töreni, yeni araçların Gazi Caddesi’ndeki konvoy geçişiyle sona erdi.

Öte yandan Çorum Belediyesi’nin yeni aldığı araçlar arasında yer alan Mobil İkram Aracıyla Hürriyet Meydanı’nda vatandaşlara çorba ikram edildi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam