5000 KİŞİLİK İFTAR SOFRASINDA BULUŞMA

8 Temmuz 2015 09:40
Videoyu Aç 5000 KİŞİLİK İFTAR SOFRASINDA BULUŞMA
İskilip İstifalarını değerlendirilmesi... A.S.Ceylan parti çalışmaları açıklaması...
A
a

Başkan Külcü'nin açılış konuşmasını yaptığı İftar sofrasına yoğun ilgi... Çorum Belediyesi, Ramazan ayında bazı Mahallelerde iftar sofraları kuruyor, kutsal ayın manevi havası Çorum'un tüm ilçelerinde de derinden yaşanıyor. Buhara evlerdeki Mahalle iftarlarına 5 bin kişi,birlikte oruç açtı.

RAMAZAN KUMANYALARI İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞTIRILIYOR

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Buhara Mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdiği iftar programına yaklaşık 5.000 kişi katıldı.Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Lütfiye Ilksen Ceritoğlu Kurt,Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü.Teşkilat Bsk.Yrd.Murat Yıldırım,Ak Parti İl Bsk.Av Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç,Belideye Başkan yardımcıları, Ak Partili Belediye Başkanları ve ilçe başkanları ile birlikte Buhara Mahallesi mahalle sakinleri  ve çok sayıda davetli katıldı.




Buhara evler Mahalle Muhtarı Abdulkadir Erdoğan 

Bu gün  Mahallemizde Belediyemiz tarafından organize edilmiş olan iftar yemeğine Katılan Belediye Başkanımız Syn.Muzaffer KÜLCÜ,Başbakan Yardımcımız Syn.Bekir BOZDAĞ,Milletvekillerimiz Syn.Salim USLU,Syn.Lütfiye İlksen CERİTOĞLU KURT ve Önceki Dönemlerde Milletvekilli olarak görev yapmış olan Syn.Murat YILDIRIM, Ak Parti İl Başkanımız Syn.Rumi BEKİROĞLU Ak Parti Merkez İlçe Başkanımız, Syn.Yaşar ANAÇ' beyin katılımlarıyla mahalle sakinlerimiz ile birlikte iftarımız yapmış olduk bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza kendim ve mahallem adına TEŞEKKÜR EDERİM dedi.


Başkan Külcü :  Ramazanın en önemli ayağının paylaşma ve yardımlaşma olduğunun altını çizerek,Paylaşmanın yaşandığı iftar  yemekleri birlikte oluyoruz  dedi.. Ramazanın yaz aylarında olması münasebeti ile Çorum  Belediyesi iftar etkinliklerini açık havada yapıyor. Böylece, her mahalleli evinin hemen yakınında kurulan iftar sofralarında orucunu açabilme imkânına kavuşuyor. Aynı apartmanda, aynı sokakta oturup birbirini yeterince göremeyen insanlar aynı sofrada bir araya geliyor, bu sayede bir kaynaşma zemini oluşuyor. Başkan Muzaffer Külcü mahallelerimizdeki iftarlara tüm halkımız davetlidir” dedi.

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Çorum'da konuştu

Bozdağ, yaptığı konuşmada Türkiye'deki seçimler ve Yunanistan'daki ekonomik kriz hakkında açıklamalarda bulundu.





 





"MİLLETİN TALİMATINA UYMAMIZ LAZIM"

Bazı siyasilerin şark kurnazlığı yaptığını savunan Bozdağ, şunları kaydetti; "Bazıları, 'eğer Türkiye'de 45 gün içerisinde hükümet kurulmazsa seçimler yenilenir veya parlamento erken seçim kararı alabilir. Aman ha, biz bu süreçte oyun bozan olmayalım' diye bir yandan koalisyona karşı mesafeli dururken öte yandan da 'koalisyon hükümetini engelleyen biz olmayalım' yaklaşımı içerisindeler. Bu şark kurnazlığıdır, buna gerek yok. Herkes samimi olarak bir hesabın kitabın içerisine girmeden 'Türkiye hükümetsiz kalmasın' diye elini taşın altına mutlaka koymalıdır. Çünkü millet bize sandıkta 'uzlaşın' dedi. Milletin talimatına uymamız lazım. İnşallah bu süreç sonucunda, milletin talimatı doğrultusunda yeni hükümetimiz gecikmeden kurulur".

Abdulkadir Erdoğan'ın fotoğrafı.
Abdulkadir Erdoğan'ın fotoğrafı.
Abdulkadir Erdoğan'ın fotoğrafı.


İskilip İstifalarını değerlendirilmesi... A.S.Ceylan parti çalışmaları açıklaması...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam