4.Çorum Tanıtım Günlerinde “Hedef 500 Bin Ziyaretçi “

Asayiş haber 6 Kasım 2017 22:33
Videoyu Aç 4.Çorum Tanıtım Günlerinde “Hedef 500 Bin Ziyaretçi “
A
a

16-19 Kasım tarihlerinde yapılacak olan 4. Çorum Tanıtım Günleri ile ilgili hazırlıklar çerçevesinde her yıl geleneksel olarak yapılan Kızılcahamam kampı bu sene Patalya Termal Otelde yapıldı...

Kampa katılımda yoğunluk vardı

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonuna bağlı 122 Dernek Başkanı ile birlikte Kadın ve Gençlik kollarına mensup Çorumluların da katıldığı Kızılcahamam İstişare toplantısına AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim UsluAK Parti Ankara Milletvekili Murat AlparslanKeçiören Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Yıldız, Ferhat Erdoğan, Milli Piyango Daire Başkanı Selahattin UzunkayaKeçiören Müteahhitler Birliği Başkanı Ferit TuranAnkara Çorumlu İş Adamları Birliği Başkanı Süleyman Gökçe, Ankara da ki Çorumlu Mahalle Muhtarları, Çorumlu Bürokratlar ve Federasyon yönetim ve üyeler eşleri ile birlikte katıldı.

 

Tanıtım görselleri beğeni kazandı

4.Çorum Tanıtım Günleri Kızılcahamam İstişare toplantısı Şehitlere saygı duruşu ve dua ile başladı. İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda Atatürk Kültür Merkezindeki 4.Çorum tanıtım günleri için hazırlanan görselleler katılımcıklara izlettirildi. Görseller katılımcılar tarafından tam not aldı.

Açılış konuşmasını Genel Başkan Hayri Çağır yaptı

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır ; “ inancımıza göre istişareden çıkan sonucun hayırlı olacağını bildiğimizden bu yöntemi her yıl seçiyoruz” dedi.

Çağır “ Geleneksel olarak Kızılcahamam kampı yapan tek sivil toplum kuruluşuyuz dersek doğruyu söylemiş oluruz. Burada federasyona mensup değişik kesimlerden hemşerilerimiz bir gün boyunca yapacaklarımızı, yaptıklarımızı gözden geçiriyoruz. Başarılı bir Tanıtım günü için herkes fikirlerini açıkça ortaya koyuyor. Bir yönü ile de dostlar meclisini oluşturmuş oluyoruz. Bu sene ne mutlu ki Rabbim bize 4.Çorum Tanıtım Günlerinin yapacak olmayı nasip etti. Her geçen yıl yaptığımız etkinliklerde Federasyonumuza destek veren Çorum Valisi, Belediye başkanları, kaymakamlarımız, esnafımız ve sivil toplum kuruluşları ile daha iyi bir uyum içinde oluyoruz. Bu da etkinlik başarısını artırıyor. Bu sene AKM de 500 bin Çorumluyu etkinlik de görmek hedefimiz. ”dedi.

Murat Alparslan “Federasyon bu işi güzel yapıyor “

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Kızılcahamam İstişare Kampında yaptığı konuşmada federasyonun tanıtım günlerini görkemli bir şekilde her yıl yaptığını söyledi.

Alparslan “Ankara da yaşayan Çorumlular olarak AKM de yapılan Tanıtım günleri içerisinde parmakla gösterilen faaliyetlerden biri sevinerek söylemem gerekirse Çorumundur. Her geçen gün daha önemli aktivitelerin yer aldığı bir tanıtım günleri ile buluşuyoruz. Bu başarı başta Federasyon Genel başkanı Hayri Çağır olmak üzere her kademedeki hemşerilerimindir. Bu çalışmaya destek veren Çorum Valimizin ve Belediye Başkanımızı, katılımcı kuruluşları da burada unutmayalım. Bizde üzerimize düşen görevi fazlası ile yapmaya hazırız. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başarımız daim olacaktır. “dedi.

Salim Uslu “ Herkes taşın altına elini koymalı “

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salım Uslu İstişare toplandığında yaptığı konuşmada tanıtım günlerine herkesin gücü oranında maddi ve manevi katkıda bulunması gerektiğini söyledi.

Uslu “ Çorumu Ankara da Türkiye de Dünya da tanıtmak sadece Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonunun işi değildir. İşi olsa da tek başına bunu yapamaz. Çorumu tanıtmak Çorumluyum dilenlerin herkesin ortak paydası olmalıdır. Bu açıdan baktığımızda 4.Çorum Tanıtım Günlerinin istişaresini yaptığımız bu toplantısı çok önemsiyorum. Demek ki bu federasyon bu günlere kadar bu işi getirmiş. Bizde kendilerine destek vermişiz. Bu gün iste desteğin artarak devam edeceği gün olmalıdır. Herkes taşın altına elini koymalıdır. Çorumdan gelen hemşerilerimizde Ankara da ev sahibi Çorumlu Hemşerilerimiz tarafından layıkı şekilde ağırlanmalıdır. ”dedi.

Nihat Yıldız “ Gereken yapılacak “

Keçiören Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Yıldız, istişare toplantısında yaptığı konuşmada 4.Çorum Tanıtım Günlerinin önemini dile getirdi. Keçiören Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde ellerinden gelen desteği tanıtım günlerine vereceğini söyleyen Yıldız “ Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Bizde yapacağız. 16-19 Kasımda AKM de örnek bir tanıtım günü için her şey yapılacaktır”

Ferhat Erdoğan “ Keçiören de ki Çorum Konağı bu yıl sonun tamamlanacak “

Keçiören Belediye Başkanı Yardımcısı Ferhat Erdoğan Tanıtım Günleri Kızılcahamam İstişare Toplantısında sözlerinin başında bir müjdesi vererek başladı.

Erdoğan “ Buradan Keçiören belediye Başkanımız Mustafa Ak’ın selamlarını iletiyor bir müjdesini iletmek istiyorum. Keçiören Belediyesi olarak temelini attığımız ve inşaatını sürdürdüğümüz Çorum Konağı’nın bu yıl sonunda tamamlanacağını ifade etmek istiyorum. Böylece Çorum Federasyonunun Altınparkdaki Çorum Konağından sonra sosyal hizmetlerde kullanacağı bir Çorum konağı daha olmuş olacak. Tanıtım günlerine gelince bizde hem Çorumlu olarak hem de Keçiören belediyesi olarak tanıtım günleri için yapılması gerekeni dün yaptığımız gibi bu günde yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

Selahattin Uzunkaya “ Tanıtım Günlerinin önemini iyi biliyorum”

Milli Piyango Daire Başkanı Selahattin Uzunkaya da İstişare toplantısında yaptığı konuşmada Ankara da yaşayan Çorumluların birlik beraberlik içerisinde 4.Çorum Tanıtım Günlerini yapacak olmalarını bir başarı olarak değerlendirdi.

Uzunkaya “Ben Sungurluda bir dönem Belediye Başkanlığı yaptım. O yıllardaki Tanıtım günlerinde AKM de en görkemli tanıtımı yapan ilçe olarak bu işin önemini çok iyi biliyorum. Hele Ankara’ya geldikten sonra Başkentte hemşerilerimizin bana gösterdiği ilgi beni ziyadesi ile mutlu etti. Kendimi hiç yalnız hissetmedim. Burası Ankara ve Türkiye’yi yönetin bir yer. Burada güçlü olursak memleketimiz Çorum’a da faydamız dokunur. Bu nedenle Tanıtım günlerini önemsiyor gerekli desteği veriyorum.”dedi.

Ferit Turan “ İş dünyasın da Çorumlular olarak varız”

Keçiören Müteahhitler Birliği Başkanı Ferit Turan, Çorumlu olarak iş dünyasının içinden gelen biri olduğunu, reel manada da Çorumluların Başkentte etkin olması gerektiğini söyledi.

Turan “Bizler federasyon çatısı altında kültür ve sosyal alanda etkinliklerle Başkentte Çorumluları diri tutmanın mücadelesini veriyoruz. Aynı birilik iş dünyasında da olmalı. Bunun için Ankara Çorumlu İş Adamları Birliğini kurduk ve çalışmalara başladık. Ankara da dünün Çorumlusu hizmet sektöründe iken bugün yönetici ve patron konumundadır. Bunu iyi değerlendirmenin yolu Federasyonun yaptığı gibi Tanıtım Günlerinde ortaya koymaktır. “dedi.

Dilek ve Temennilerde konuşmacılar fikirlerini ortaya koydular

Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Kızılcahamam İstişare toplantısında gecenin geç saatlerine kadar süren toplantıda görüşlerini kürsüye çıkaran tek tek ifade ettiler.

İş Adaları Adına Necdet Portakal, Dernek Başkanları Adanı Sincan Çorumlular dernek Başkanı Muammer karayel, Muhtarlar Adına Sincan Ahi Evran Mahallesi Muhtarı Yaşar Gürkaya, Medya adına Hasan Göktürk Konuşma yaptılar.

Latif Ramazan “ İstişare toplantısı amacına ulaştı”

Ankara Çorumlu Denekler Federasyonu Genel Sekreteri Latif Ramazan istişare toplantısının amacına ulaştığını, her konunun demokratik ortamda tartışıldığını, katılımcıların boş zamanlarında Kızılcahamam çam havasında kısa bir tatil yapma imkanı bulduklarını söyledi.

Kaynak : www.ankahaber.com.tr
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam