3.Tur Kupa maçı Yeni Çorumspor- Kasımpaşa spor 24 Eylül saat 13:00'da karşı karşıya geliyor

ÇORUM 19 Eylül 2019 15:31
Videoyu Aç 3.Tur Kupa maçı Yeni Çorumspor- Kasımpaşa spor 24 Eylül saat 13:00'da karşı karşıya geliyor
A
a

TFF 2'nci Lig ekibi Yeni Çorumspor'da Başkan Fatih Özcan, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü eleme turunda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yla oynayacakları karşılaşma 24 Eylül Salı saat 13:00'de Dr.Turhan Kılıçcıoğlu stadında karşı karşıya gelecekler.


Kasımpaşa spor kadrosunda Querasma, Mustafa Pektemek, Tobiaz Heintz, Yusuf Erdoğan ve Pavelka gibi yıldız isimlerin bulunduğu Kasımpaşa,  Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’da Çorum’da Dr. Turhan Kılıçoğlu Stadyumu’nda Yeni Çoumspor ile karşılaşacacak. Karşılaşmanın tarihi henüz netleşmezken, Tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme müsabakaları, 24, 25 ve 26 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak. Kupada 3. Eleme Turu'nda; Süper Lig'den Gazişehir Gaziantep FK, Gençlerbirliği, Göztepe A.Ş, Kasımpaşa A.Ş., Yukatel Denizlispor, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig'de yer alan tüm takımlar ile ZTK 2. Eleme Turu sonucu tur atlayan 33 takım olmak üzere, toplam 92 takım mücadele edecek.

TFF 2'nci Lig ekibi Yeni Çorumspor'da Başkan Fatih Özcan, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü eleme turunda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yla oynayacakları karşılaşmayla ilgili, "Kasımpaşa'yı Çorum'a ve Çorumluya yakışacak şekilde ağırlayacağız. Ancak, tur atlayan taraf biz olacağız" dedi. Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü eleme turunda Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yı konuk edecekleri karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu. Turu atlayan taraf olacaklarını belirten Özcan, "22-23 yaş ortalaması ile oynayan bir takımız, bu açıdan bir Süper Lig takımının kupada Yeni Çorumspor’a rakip olmasından dolayı çok mutluyuz. Hocamızın şans vermesi ile genç oyuncuları izletme şansımız olacak. Türkiye'nin en genç takımlarından biriyiz. Süper Lig takımı Kasımpaşa'yı Çorum'a ve Çorumluya yakışacak şekilde ağırlayacağız. Ancak, tur atlayan taraf biz olacağız. İnşallah elleri boş bir şekilde buradan göndeririz. Tur atlayan taraf Yeni Çorumspor olur. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 'HEDEF SÜPER LİG' Taraftara seslenen Özcan, hedeflerinin Süper Lig olduğunu da kaydederek, "Buradan Çorumspor taraftarına da seslenmek istiyorum. İnşallah en yakın zamanda Çorum'da Süper Lig takımlarını sıkça izleme fırsatı bulacaklar. Bizim hedefimiz ve vizyonumuz Yeni Çorumspor'un bir an önce Süper Lig'e yükselmesidir" dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam