2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak

ÇORUM 15 Eylül 2017 09:40
Videoyu Aç 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak
A
a

Eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Çorum’da çarşıda hareketlilik sürüyor. Yeni okula başlayacaklar, üst sınıfa geçecekler her birinin farklı ihtiyacı bulunuyor. Bu ihtiyaçlardan en önemlisi de şüphesiz kırtasiye malzemeleri.


Okula başlayacak bir öğrencinin kırtasiye ihtiyacının ortalama ne kadar maliyeti olacağını haber merkezimiz sizler için araştırdı.

2017-2018 eğitim-öğretim dönemi 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Bu dönemde de ders kitapları öğrencilere ücretsiz sunulurken, defter, kalem, silgi gibi diğer ihtiyaçları velilerin karşılaması gerekiyor.


Aileler Çorum’da bu ihtiyaçlar için kırtasiyecilerin yolunu tutmaya başladı. TV19 mikrofonuna konuşan esnaf Şükrü Kalkan, Çorum’da okula başlamanın kırtasiye maliyetiyle ilgili bilgi verdi.Şükrü Kalkan, Çorum’daki hiçbir kırtasiyede merdiven altı ürünlerin olmadığının altını çizdi.

Esnaf Kalkan,vatandaşların kırtasiye malzemesi alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini de sıraladı. Şükrü Kalkan, Çorum halkının kırtasiye alışverişinde cüzdanını düşündüğünü sözlerine ekledi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam