2011 yılında ihalesi Yapılan İskilip Hastanesi Açılıyor

ÇORUM 6 Haziran 2018 14:29
Videoyu Aç 2011 yılında ihalesi Yapılan İskilip Hastanesi Açılıyor
A
a

2011 yılında ihalesi yapılan 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi’nde aşırı kırımlardan dolayı bugüne kadar 4 müteahhidin değişti. Hastane bir çok kez gündeme geldi. Her müteahhit değişiminin 1-1.5 yıl kaybettirdi. Daha sonra TOKİ ile görüşüldü ve en sonunda yapıldı...

İskilipliler’in uzun süredir beklediği İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nde tedavi hizmeti verilmeye başlandı.

Hatırlanacağı üzere, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, İskilip Devlet Hastanesi önünde Sağlık Bakanı ile görüştüğünü, hastaneyi seçimden önce devreye alacaklarını bildirmişti.

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ise bugün yaptığı paylaşımda, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nde bugün itibariyle Göz, Kulak, Burun, Boğaz ve Diş hastalıkları polikliniklerinde tedavi hizmeti verilmeye başlandığını bildirdi.

Çatma, diğer tedavi hizmetlerinin de kısa süre içinde verileceğini belirtti.

CEYLAN AÇILACAK DEMİŞTİ, SONUNDA AÇILDI !

İskilip’te yapımı devam eden ve bugüne kadar 4 müteahhit değiştiren 100 Yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin 2017 yılı ekim ayı sonunda tamamlanarak hizmete açılacaktı. Daha sonra yine açıklama yapan Ahmet Sami Ceylan 10 Ocak’tan itibaren hastanemiz hizmet vermeye başlayacak. Yaşanan gecikmeden dolayı İskilip halkından özür diliyoruz” demesinin ardından 6 ay geçti seçime 20 gün kala hastanenin bazı poliklinikleri açıldı.

7 YILDA BİTİREMEDİLER !

2011 yılında ihalesi yapılan 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi’nde aşırı kırımlardan dolayı bugüne kadar 4 müteahhidin değişti. Hastane bir çok kez gündeme geldi. Her müteahhit değişiminin 1-1.5 yıl kaybettirdi.  Daha sonra TOKİ ile görüşüldü ve en sonunda yapıldı.

 

Nihayet açıldı!


 
Kaynak : kanal19tv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam