12 Ay Askerlik süresi 9 aya düşecek mi?

Güncel 7 Aralık 2018 01:49
Videoyu Aç 12 Ay Askerlik süresi 9 aya düşecek mi?
A
a

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında yeni askerlik sistemi ile ilgili toplantı yapıldı. Bakan Akar ile TSK'nın komuta kademesinin de katılmış olduğu toplantıda askerlik sürelerinin kısaltılması ile alakalı ve yeni askerlik sistemi hakkında görüşüldü...

12 ay olan askerlik süresi 9 aya mı düşecek? Kısa dönem askerlik kalkacak mı? Tek tip askerlik mi geliyor?

Askerlik sistemine yönelik olan, Milli Savunma Bakanlığı'nın, Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıkları ile beraber yürüttüğü çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nda Bakan Hulusi Akar'ın başkanlığında yapılmış olan toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in yanı sıra kuvvet komutanları, bakan yardımcıları ve diğer yetkililer katıldılar.

Söz konusu yapılan toplantıda, askerlik süresinin kısaltılması dahil yeni askerlik sistemi, ayrıntılı bir şekilde görüşüldü.

Askerlik sistemine yönelik yapılan Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıkları ile yapılıyor olan çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı Bakan Hulusi Akar'ın başkanlığında yapılmış olan toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in yanı sıra kuvvet komutanları, bakan yardımcıları ve diğer yetkililer katıldı.

Askerlik süresinin kısaltılması görüşüldü

Söz konusu yapılan toplantıda, askerlik süresinin kısaltılması dahil yeni askerlik sistemi, ayrıntılı bir şekilde görüşüldü.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam