65 yaş üstü, engelliler ve şehit ailelerinin elektriği 3 ay kesilmeyecek

Güncel 21 Aralık 2020 16:08
Videoyu Aç 65 yaş üstü, engelliler ve şehit ailelerinin elektriği 3 ay kesilmeyecek
A
a

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bayram arifesinde elektrik kesintisi olmayacak. EPDK, 65 yaş üstü vatandaşlar, engelliler ve şehit ailelerinin elektriğinin 3 ay boyunca kesilmeyeceğini söyledi...


 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay kesilemeyecek" açıklamasında bulundu.

Bunun yanında cuma günleri, resmi ve dini bayramlar ve arefelerinde de kesinti olmayacağını açıklayarak şunları söyledi:

"65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek. Mağduriyet olmaması için cuma günleri, resmi ve dini bayramlarda ve bu bayramların bir önceki gününde yani arifesinde- elektrik kesme işlemi olmayacak. Bir inşaat bittiğinde, elektrik altyapısını hazır hale getirmeyen dağıtım şirketine ceza verilecek. Kesinti sayı ve sürelerinde iyileştirme yapamayan elektrik dağıtım şirketlerine ceza verilecek."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam