Sorumluluk sınavları 22-30 Haziran'da olacak

Güncel 6 Haziran 2020 16:38
Videoyu Aç Sorumluluk sınavları 22-30 Haziran'da olacak
A
a

Öğrenciler bu Habere Dikkat: Lise öğrencileri ile hazırlık sınıfında eğitim gören öğrenciler için sorumluluk sınavları 22-30 Haziran arasında yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından illere gönderilen yazıda bütün derslerden başarılı olan öğrenciler ile başarısız dersleri olanların yıl sonu başarı puanı en az 50 olan öğrenciler sınıfını doğrudan geçecek.

Alt sınıflar da dahil, başarısız ders sayısı toplamına bakılmadan doğrudan sınıfını geçemeyen öğrenciler de baraj, ders ayrımı yapılmadan sorumlu olarak üst sınıfa geçecek.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında sorumlu geçilen derslerini içerecek şekilde yapılacak sorumluluk sınavlarına 9, 10, 11 ve 12'inci sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfında eğitim gören öğrenciler girebilecek.

Sınavlar, öğrenci ve velilere duyurularak okul yönetimlerince gerekli tedbirler alınıp 22-30 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Öğrenciler, sınavlarda, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının derslerinden birinci dönemine ait konu ve kazanımlardan sorumlu olacak.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam