111. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti ile birlikte Türkiye’de siyasetin itibar kazandığını söyledi

ÇORUM 16 Ağustos 2016 20:53
Videoyu Aç 111. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti ile birlikte Türkiye’de siyasetin itibar kazandığını söyledi
A
a

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇAN PARTİ OLDU. Bekiroğlu ” Millete karşı yapılan 15 Temmuz darbe kalkışması milletimizin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir.

ÇORUM TAM KADRO GENEL MERKEZDE
 

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın 111.’si AK Parti Genel Merkezinde yapıldı. 14 Ağustos Pazar günü Ankara Genel Merkez toplantı salonunda 111. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında, gerçekleştirilen toplantıda gündeme ilişkin konuşmalar yapıldı. Toplantıya Ak Parti Çorum İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve 81 İl’in Kademe Başkanları, Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

SADE VE MÜTEVAZİ BİR TÖRENLE KUTLANDI

İl Başkanları toplantısı ardından yapılan 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 15’inci yıldönümü bu yıl 15 Temmuz darbe girişimi ve şehitler sebebiyle bu yıl kutlama olarak değil, sade ve mütevazi bir törenle kutlandı. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve önceki Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Önceki Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Önceki dönem AK Parti Çorum Milletvekilleri Dr.Cahit Bağcı, Ali Yüksel Kavuştu, İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç olmak üzere AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe/Belde Belediye Başkanları’nın davetli olduğu programa 5000 kişi katılım gösterdi. 111. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti ile birlikte Türkiye’de siyasetin itibar kazandığını söyledi.
1
AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇAN PARTİ OLDU

Bekiroğlu, İl Başkanları toplantısı ardından gerçekleştirilen AK Parti’nin 15’inci yıldönümünün bu yıl ülkemizde haince planlanan 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından verilen şehitler münasebetiyle kutlama şeklinde değil, sade ve mütevazi bir törenle kutlandığını bildirdi. “Millete karşı gerçekleştirilen bu ihaneti yapanlardan hesap sormak ve FETÖ’nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullanan AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, “Milleti esas alan partimiz kurulduğu günden bu yana her zaman toplumsal merkezi temsil etmiştir. AK Parti, hiçbir zaman sorun odaklı olmamıştır. AK Parti Türkiye’nin ufkunu açan parti olmuştur. Toplumun bütünleşmesine önem veren icraatlarıyla, geçmişini inkâr etmeden geleceğini inşa eden partinin adı AK Parti’dir.” dedi. Yapılan saldırılar ve ihanetlerin, azim ve kararlılıklarını artıracağını kaydeden Bekiroğlu, FETÖ ve bölücü PKK başta olmak üzere terörü Türkiye gündeminden çıkaracağız. Çetelerden temizlenmiş, bağımsız ve tarafsız yargı, iyi işleyen adalet sistemi olmazsa olmazımızdır. Çok daha gelişmiş bir demokrasi ve hukuk devleti olarak yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, “Bu parti 15 yıllık bir parti olabilir ama bu partinin ve mensuplarının medeniyet davası bin 400 yıllık kadim bir davadır. Bu parti ve mensupları Anadolu coğrafyasında bin yıldır verilen mücadelenin bugünkü temsilcileridir. AK Parti’yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul’un Fethi’nden Çanakkale’ye, İstiklal Harbi’nden 15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur” diyen, dile getiren Cumhurbaşkanımızın düsturu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.
5
BUGÜN DÜNE GÖRE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Bekiroğlu şöyle devam etti:” Millete karşı yapılan 15 Temmuz darbe kalkışması milletimizin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir. Biz öyle şanlı bir tarihe sahibiz ki Çanakkale’de, Yemen’de vb. cephelerde destan yazan ne yağan kurşuna aldıran ne atılan top mermilerine aldıran bir milletimiz. İşte necip Türk milleti aynı kahramanlığı 15 Temmuz gecesi yine göstermiştir. Bizim bu azimli ve kararlı milletimizi, ne uçaktan atılan bombalar ne de tankların ve tüfeklerin sıktığı kurşunlar hiçbir şey durduramadı ve durduramaz. Çünkü biz yola çıkarken kefenimizi giyip çıkmış bir milletiz. Biz şehadet şerbetine nail olmak için Yaradan’ına koşan bir milletiz. İhanet çetelerine, terör örgütlerine, kısacası milletin yoluna taş koyanlara inat biz milletin yoluna baş koyduk. Allah’ın izniyle bu yoldan bizi kimse çeviremez. Bugün düne göre daha güçlüyüz. Bugün, nice nice krizleri, tuzakları, ihanetleri, vesayetleri geride bırakmış bir parti olarak karşınızdayız. Gezi kalkışmasından 17-25 Aralık darbe girişimine, 6-7 Ekim vahşetinden çukur siyasetine kadar birçok hâin girişimi başarıyla püskürttük. Son olarak 15 Temmuz’da milletle birlikte dünyanın en şeytani, en alçak darbe girişimini bertaraf etmiş ve darbecilere diz çöktürmüş bir yönetim kadrosudur AK Parti. 15 yıllık bu meşakkatli, bir o kadar da başarılarla dolu dönemin sonunda geleceğe daha büyük hedefler, daha büyük bir güvenle yürüyoruz. AK Partinin 15. yılını kutluyorum inşallah yüce necip Türk milletiyle birlikte barış, huzur refah içinde nice yıllar diliyorum.“ Dedi.
4

3

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam