"MÜSLÜMANLARA AÇILMIŞ YENİ BİR SAVAŞIN BAŞLANGICI"

ÇORUM 6 Aralık 2017 08:16
Videoyu Aç "MÜSLÜMANLARA AÇILMIŞ YENİ BİR SAVAŞIN BAŞLANGICI"
A
a

Çorum Akıncılar Derneği Başkanı Mustafa Necati Çağdaş, ABD Başkanı Donald Trump’ın büyükelçiliği Tel Aviv’den Kudüs’e taşıyacağı yönünde çıkan tartışmalarla ilgili yazılı açıklamada bulundu.Çağdaş, Amerika ve siyonist rejimin Kudüs oyunu açıkça Müslümanlara açılmış yeni bir savaşın başlangıcı olduğunu söyledi...


Kudüs’un Müslümanlara Peygamber Efendimizin emaneti olduğunu kaydeden Çağdaş, “Filistin’de devam eden intifada mücadelesi desteklenmelidir. Kitlesel eylemlere dönüştürülmeli bu alçakça yapılmış istilaya son verilecek adımlar bir bir atılmalıdır” dedi.

Kudüs’ün asla siyonist terör devletinin eline bırakamayacaklarını ifade eden Çağdaş, Müslümanların ilk kıblesi olan bu kutsal şehirin ne pahasına olursa olsun müdafaa edileceğini açıkladı.

Dünya Müslümanların harekete geçirilmesini isteyen Çağdaş,”Tepkiler dünya geneline yayılmalı, Kudüs’le ilgili TBMM’ de özel oturum düzenlenmelidir. Çağrımız tüm sivil toplum kuruluşlarınadır. Yaklaşık üç yıl önce Akıncılar derneğimizin öncülüğünde Çorum’da yapılan özgür Kudüs yürüyüşünü gelin hep birlikte tekrarlayalım, sembolik bir Kudüs çadırı oluşturup her gün bir STK’ nın katılımıyla şehrimizde nöbet çadırı oluşturalım sade ve sığı bir basın açıklamasıyla geçirilemeyecek kadar önemli olan bu olaya hep beraber sahip çıkalım Kudüs sevdadır, Kudüs özgürlüktür ve Kudüs onurumuzdur” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam