"Çorum’u Kenevir'de ana merkezlerden biri yapacağız"

ÇORUM 14 Şubat 2019 09:17
Videoyu Aç "Çorum’u Kenevir'de ana merkezlerden biri yapacağız"
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kenevir tarımında Çorum’un ana merkez illerden biri olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aralarında Çorum’un da bulunduğu 20 ilimizi kenevir üretiminde pilot il olarak belirledik. Kenevir üretiminde Çorum’u ana merkezlerden biri yapacağız” dedi...


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Abide Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Birçok yatırımdan ve projelerden bahseden Erdoğan, Çorum’a bir müjde daha verdi. 20 ilin pilot şehri olarak belirlenen kenevir tarımımdan Çorum’u ana merkezlerden biri olacağına vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kenevir üretiminde Samsun ve Çorum'un çok önemli olduğunu söyledi.

 

"Çorum’u ana merkezlerden biri yapacağız"

Kenevir üretimini yeniden yaygınlaştırmak için karar aldık. Artık naylon poşet kullanmayacağız. Kenevirden bez torba üretilecek. Aralarında Çorum’un da bulunduğu 20 ilimizi kenevir üretiminde pilot il olarak belirledik. Kenevir üretiminde Çorum’u ana merkezlerden biri yapacağız. Kenevir tarımını ve üretimini artırırken aynı şekilde sanayisinin de kurulmasına öncelik vereceğiz.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam