'Cemaat, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi'

17 Aralık 2014 13:10
Videoyu Aç 'Cemaat, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi'
A
a

Galatasaray çiçeği burnunda Başkanı Duygun Yarsuvat, Cemaat'in Fenerbahçe'den istediği 50 milyon doları alamadığı için Başkan Aziz Yıldırım'ın şikeyle suçlandığını iddia etti.

Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde bugün çok çarpıcı bir olayı kaleme alan duayen spor yazarı Atilla Gökçe, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'la yaptığı söyleşiyi okurlarıyla paylaştı. Yarsuvat'ın, "Cemaat, Fenerbahçe'den istediği 50 milyon dolarlık yardımı alamadığı için Aziz Yıldırım'ın ve Fenerbahçe'nin şike sürecine sokuldu" iddiasını yazan Gökçe, "Sohbet sırasında Yarsuvat’ın özellikle Fenerbahçe Başkanı hakkında söyledikleri ilgimi çekti: “Aziz Yıldırım, 6222 sayılı yasa kapsamında yargılandı. Normal olarak asliye ceza mahkemesinde yargılanması gerekirdi. Ama Giresunspor eski başkanı Olgun Peker’le ilgili iddialar kapsamında olayı çete suçu olarak gördüler ve ağır cezaya gittiler. Bence bu yanlıştı. Normal olarak asliye cezada yargılansaydı, tutuklanmazdı. Asliye cezada suçlu bulunsa dahi 'hükmün açıklanması geri bırakılır' ve bu kadar yıpranmamış olurdu. Bu dava ile ilgili yargılama usulü kararları üç gün içinde değişti. İyi olmadı” dediğini aktardı.

 

Gökçe'nin yazısından o çarpıcı bölüm:

 

"50 MİLYON DOLAR İSTEDİ"
Yarsuvat’a “Peki bu çoraplar neden örüldü başkanın başına?” diye sordum. Aynen şunları söyledi: “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç!”

 

Başkan Yarsuvat, bunları söylerken Fenerbahçe’ye ortalama Galatasaraylıların baktığı “hasım” ya da “rakip” gözüyle bakmıyordu. Üzgün ve samimi bir tavırla sanki komşusunun başına gelen bir felaketten söz ediyordu.

 

Atilla Gökçe'nin yazısının tamamını okumak için tıklayın
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam