“Askerimizin Ayağına Taş Değmesin”

ÇORUM 10 Ekim 2019 12:04
Videoyu Aç “Askerimizin Ayağına Taş Değmesin”
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı 81 İl Başkanının katılımıyla gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısına katıldı.


Toplantı hakkında bilgi veren Ahlatcı, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı öncesi 81 İlin İl Başkanları, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında Genel Merkez’de bir araya geldiklerini söyledi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir Başkanlığında Teşkilat Başkan Yardımcılarımız ve 81 İl Başkanlarımızın katılımıyla İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantının hayırlara vesile olması dileğinde bulunan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı , “Genel Merkezde 81 il Başkanlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ekim olarak duyurduğu olağan kongre sürecine ve planlanan takvime dair açıklama ve değerlendirmelerde bulunduk” diye konuştu.

Ahlatcı, TSK’nin, Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye’nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçik’e başarılar diledi.

Harekata katılan Mehmetçiklere, yollarının açık olması dileğinde bulunan Ahlatcı, askerlerin bir tekinin ayağına taş değmemesi, sağ salim gelmesi için duacı olduklarını belirtti.

Türk ordusunun, ezelden beri gittiği yerlere adaleti, hoşgörüyü götürdüğünü kaydeden Ahlatcı, bu topraklarda da Türklüğe yaraşır şekilde hareket ederek, sivil vatandaşlara zarar vermeden, Türkiye’nin varlığını tehdit eden unsurları yok edeceğini söyledi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam