YURTTAN KAÇAN 4 KIZ 4 GÜNDÜR KAYIPTI NİHAYET BULUNDU

ÇORUM 13 Ocak 2016 13:27
Videoyu Aç YURTTAN KAÇAN  4 KIZ 4 GÜNDÜR KAYIPTI NİHAYET BULUNDU
A
a

Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan  ve yurttan kaçan 4 kız’dan 4 gündür haber alınamıyordu.

Akkent Mahallesi’ndeki Sevgi Evleri’nde kalan N.D. (17), Y.K.(17), R.K. (18) ve H.A.(17) isimli kız öğrenciler, 8 Ocak’ta gittikleri kent merkezinde kayıplara karışmıştı. Dört kız öğrencinin bulunması için polis ekipleri tarafından Çorum ve çevre illerde geniş çaplı araştırma başlatılmıştı.

Kayıp kızlardan Y.K. dün Ankara’da bulundu. Görevlendirilen polisler genç kızı Ankara’dan alarak Çorum’a getirdi. Aranmasına devam edilen diğer 3 kız öğrenciye ise aynı gün gece saatlerinde ulaşıldı. 

Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, “8 Ocak itibariyle yurttan kaçan 4 kız çocuğumuz müdürlüğümüz ve emniyet görevlilerinin birlikte yaptıkları çalışma sonucunda 12 Ocak tarihinde bulunmuş ve kuruluşumuza döndürülmüşlerdir. Çocuklarımızla ilgili her türlü çalışmalarımız devam etmektedir.” denildi.

Açıklamada, yaşları küçük kızların 4 gün boyunca nerede kaldıkları ve nasıl bulundukları hakkında ayrıntılı bilgiye yer verilmedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam