Yeni Clio Sport Tourer Çorum’da

Otomotiv 24 Mart 2013 22:38
A
a

Yeni Renault Clio Sport Tourer, Sima Otomotiv tarafından Çorum’da satışa sunuldu. Renault’un yeni modellerinin görücüye çıktığı tanıtım kokteyli önceki gün Sima Otomotiv’de gerçekleşti.

Yeni Renault Clio Sport Tourer, Sima Otomotiv tarafından Çorum’da satışa sunuldu.

 

Renault’un yeni modellerinin görücüye çıktığı tanıtım kokteyli önceki gün Sima Otomotiv’de gerçekleşti.

 

Yeni Clio Sport Tourer’ın yanı sıra Yeni Symbol’un da tanıtıldığı kokteyle Sima Otomotiv Genel Müdürü Fahri Karakaş, Satış Müdürü Ömer Faruk Özken, Satış Şefi Alper Cengiz, satış danışmanları ve çok sayıda otomobil tutkunu katıldı.

 

Düzenlenen programda Clio Sport Tourer hakkında bilgi veren Sima Otomotiv Satış Müdürü Ömer Faruk Özken, “Renault’un yeni modellerini Çorum halkının beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Pek çok yeni özelliği bünyesinde barındıran Clio Sport Tourer’ın sınıfının lideri olmaya devam edeceğini vurgulayan Özken, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

 

‘HERŞEY UNUTULUR, İLKLER KALIR’

 

“Yeni Clio Sport Tourer'ın Clio ailesine katılmasıyla birlikte, yakaladığımız rekor satış adetlerini ve geliştirdiğimiz marka imajını hep birlikte çok daha ileriye taşıyacağız.

 

Yeni Clio Sport Tourer, dinamizm ve benzersiz bir sportif tasarım arayanların, aracını çok yönlü kullanmak isteyenlerin ve güvenliğe önem verirken teknolojiden vazgeçmeyenlerin birinci tercihi olacak.

 

‘AŞIK OLUNACAK TASARIM’

 

Tasarım Direktörü Laurens van den Acker tarafından DeZir konseptinden ilham alınarak tasarlanan yeni Clio Sport Tourer, ‘Shooting Brake’ olarak adlandırılan üst sınıf coupe station araçlardan esinlenen tasarımı, duyguları harekete geçiren hatları ve kaslı yapısı ile göz dolduruyor.

 

‘YENİLİKLERLE DOLU’

 

Kendinizi eşsiz hissetmeniz için tasarlanmış geniş kişiselleştirme seçenekleri, üst segmentlere yaraşır, üstün, teknolojik multimedya navigasyon sistemleri ‘R-Nav’ ve internet bağlantılı Entegre Tablet ‘R-Link’ Clio Sport Tourer’da yerini aldı.

 

İlk donanım seviyesinden itibaren standart, segmentinde en yüksek güvenlik ekipmanları ESP, Hız Ayar ve Sınırlayıcı, Emniyet Kemeri İkaz Sistemi, Sürücü, yolcu ve baş/göğüs hava yastıkları ile Clio Sport Tourer Euro NCap'ten 5 yıldız aldı.

 

Segmentinde referans olacak, sürüş keyfi ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan benzinli ve dizel motor seçenekleri ve çok yakında hem benzinli, hem de dizelde otomatik EDC vites seçenekleri yer alacak.

 

Hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmış fonksiyonel bir iç mekân, çift taraflı katlanabilen arka koltuk, katlanabilen ön yolcu koltuğu, 443 litrelik bagaj hacmi, düşük yükleme eşiği, çok sayıda eşya saklama gözü ve daha birçok pratik özellik dikkat çekiyor.

 

Yeni Clio Sport Tourer’ı yakından görmek, test etmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi plazamıza bekliyoruz.”

 

Kaynak : Hakimiyet
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam