Sıfır otomobil markaları belli oldu

Otomotiv 4 Haziran 2019 16:22
Videoyu Aç Sıfır otomobil markaları belli oldu
A
a

Sahibinden en ucuz sıfır ve ikinci el arabalar hangileri 2019 Haziran ayı 90 bin altı sıfır otomobil markaları belli oldu...



Sahibinden en ucuz sıfır ve ikinci el arabalar hangileri 2019 Haziran ayı 90 bin altı sıfır otomobil markaları belli oldu.

Döviz kurlarındaki yükseliş ve faiz oranlarındaki artışla birlikte otomobil fiyatları adeta tavan yaptı. Sonrasında gelen ÖTV indirimleriyle fiyatların ateşi biraz söndürülmüş olsa da yüksek faiz oranlarından ötürü pazarda beklenen rahatlama henüz gerçekleşemedi. Peki bugün sıfır otomobil satın almak isteyen birisi minimum kaç bin Türk Lirası’nı gözden çıkarmalı? Bu yazımızda en ucuz benzinli otomobiller listesi ile karşınızdayız. Peki En ucuz sıfır ve ikinci el sahibinden arabalar ile ÖTV indirimi sahibinden 90 bin altı sıfır otomobil markaları hangileri? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz benzinli otomobiller listesi ile başbaşa bırakalım.

Sahibinden en ucuz sıfır ve ikinci el arabalar hangileri 2019 Haziran ayı 90 bin altı sıfır otomobil markaları belli oldu. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2019 yılı ilk dört ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 47,97 azalarak 119 bin adet olarak gerçekleşirken, otomobil firmaları ise satışlarda yaşanan gerilemenin önüne geçmek için ÖTV ve hurda teşviklerinin de yer aldığı mayıs ayı kampanyalarını devreye aldı. Sahibinden en ucuz sıfır otomobilleri haberimizde derledik. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte otomobile olan ihtiyaç arttı. Arabasıyla tatile gitmek isteyenler ÖTV indirimi ile birlikte soluğu otomobil bayileri önünde alıyor. İşte sahibinden en ucuz sıfır otomobiller... Bu arada Ramazan Bayramı öncesinde 2. el araç fiyatları, tatilcilerin araç almaya yönelmesi sebebi ile arttı.

 

Renault Clio
Model: Joy 1.2 75bg
Satış Fiyatı: 80.400 TL


 

Renault Symbol
Model: Joy 1.0 SCe 75bg
Satış Fiyatı: 75.900 TL

 

Fiat Egea
Model: Easy 1.4 Fire 95hp
Satış Fiyatı: 68.900 TL


Hyundai i20
Model: 1.2 MPi Jump
Satış Fiyatı: 74.900 TL


 

Hyundai i10
Model: 1.0 MPi Jump
Satış Fiyatı: 65.150 TL




 
Kaynak : Takvim
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam