Çorum milletvekili ve TBMM İdare amiri Salim Uslu,Mehmet Acet leÇözüm süreci ile gündemi tartışıyor.Şahin Mengü,Ş.Sina Gürel,Ufuk Uras program konukları
Örgütün sınır dışına çekilmesi Taktiksel mi? bu sürecte PKK'nın geri çekilmesinde hukuki bir boşluk mu var ? Çözüm süreci Türkiye'yi nereye götürüyor ?Ulus devletin sonumu geliyor ? sorularına cevap veriyor .
Salim Uslu,yeni anayasa çalışmaları sürecinde yapılan görüşmeler ve PKK'nın geri çekilmeye başlamasıyla yeni bir aşama kaydeden çözüm süreci hakkında kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Salim Uslu Çözüm sürecinde toplumun desteği, akil insanların çalışmaları, yeni anayasa görüşmelerinde partiler arası anlaşmazlığın giderilmesi,CHP'nin çözüm sürecine katkı sağlamadığını dile getirdi.
İskele sancak Programın da; 'Çözüm süreci toplumda ne kadar destek buluyor? Yeni anayasa konusunda umut var mı?Suriye'dek ESED'in yaptığı katliamı anlattı.Uslu AK Parti'nin Anayasa çalışmalarında masadan kalkan taraf olmayacağını söyledi.