
Kemal Kılıçdaroğlu'nun günlerdir 'bekleyin' dediği 3 Aralık nihayet geldi.. CHP, "İkinci Yüzyıla Çağrı" sloganıyla İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda vizyon toplantısı yaptı.
Kılıçdaroğlu, programın kapanış konuşmasında CHP'nin vizyonlarını açıkladı. "İnanın kazanacağız, iktidara geliyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye'yi tek bir kişi değil, sistem yönetecek"
"Bugün verdiğimiz kavga Türkiye'nin yarın nasıl bir ülke olacağının kavgası. Nasıl bir ülke hayal ettiğimizin davası. Bugün bu sahneden size ana muhalefet partisinin genel başkanı olarak seslenmiyorum. Kuracağımız güç birliğinin bir parçası olarak sesleniyorum.
Önce umutsuz olmamamız gerektiğini bize öğrettiler. Ülkesine destek olmak isteyen isimler inanın çığ gibi büyüyecek. Ben sizi bir adaya oy vermeye çağırmıyorum derken neyi kastettiğimi herhalde anlamış oldunuz. Net anlaşılsın istiyorum. Türkiye'yi tek bir kişi değil, likayata dayalı bir sistem yönetecek. Açıkça söylüyorum; Türkiye'nin kökten bir değişime ihtiyacı var. Emin olun iktidara geliyoruz!..

"İlk adım nefes aldırmak"
"İktidarımızın ilk 6 ayında milletimizin ferahlaması için hızlı çözümlerimiz hazır. İlk adım halkımıza nefes aldırmak.
İktidarımızın ilk üç yılında en az 100 milyar dolar doğrudan yatırım gerekecek. Ben bu parayı kesinlikle getireceğim.
"Zorbalığa direnen her türlü karalamaya direnen altı lideriz biz"
Zorbalığa direnen her türlü karalamaya direnen altı lideriz biz. Türkiye için kenetlendik. Halkımızın haysiyetli yaşamı için kenetlendik. Biz altı lider olarak yürümeye devam edeceğiz. Meral Hanım'ın partisini kurarken nasıl zorluk çektiğini biliyorum ben. Meral Hanım merttir. Temel Bey bilgedir. Babacan'ın uygulama tecrübesini ve başarısını biliyorum. Gültekin Bey de Menderes'in gençliğini görüyorum. Zorbalığa direnen, her türlü kara propagandaya rağmen kenetlenen 6 lideriz biz. Türkiye için kenetlendik, halkımızın haysiyetli yaşamı için kenetlendik. Biz 6 lider olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz. Türkiye'de gerçek bir demokrasiyi inşa edeceğiz.
Bay Kemal çetelerle ve yolsuzluk yapanlarla mücadele etme sözü verdi. Çünkü ben, kirli sermayenin adamı olmam, kirli sermayenin çaldığı 418 milyar doları borçları olarak onların defterlerine yazdım. Ben biliyorum, onlar neden sürekli benimle görüşmek istiyorlar, neden aracılarla haber göndermek istiyorlar, neden arkamdan iş çeviriyorlar, neden anketçileri satın alıyorlar. Kuruş kuruş, dünyanın neresinde neyiniz varsa hepsini biliyorum. Bu parayı hukuk içinde sizden alacağım, kurtulamazsanız!..
"Özel ekonomi bölgeleri oluşturacağız"
50 ili kapsayan 8 bölgede Özel Ekonomi Bölgeleri oluşturacağız. Milletimizin en büyük zenginliklerinden biri bereketli topraklarımız. Artık egemenliğimizi kısıtlayan bu düzeni değiştireceğiz. Bu düzenin nasıl değiştiğine 85 milyon da bütün dünya da tanık olacak. Havza bazlı planlama yapacağız. Ekilmedik toprak kalmayacak bu ülkede. Hiçbir çocuğumuz bu topraklarda yatağa aç girmeyecek. Nokta!
Altılı Masa hem cumhurbaşkanlığını hem de Meclis çoğunluğunu alacak. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Halkın sesiyiz hakkı arıyoruz. Çetin bir mücadele bizi bekliyor. Medya onların elinde. Lamı cimi yok bu zorba gidecek.
"Zafer bizim olacak"
Söz veriyorum bu ülke yeniden doğacak. Söz veriyorum yaşama sevincini geri alacağız. İnanın kazanacağız. Zafer bizim olacak, iktidara geliyoruz arkadaşlarım. En ufak bir endişeniz olmasın. Dünyanın gözünün içine bakın ve haykırın: Türkiye senin mülteci kampın olmayacak. Türkiye senin çöp depon olmayacak. Yeni Türkiye hayalimizle için yola çıkıyoruz. Hayırlı olsun diyorum. Başlıyoruz. Başlıyoruz. Başlıyoruz."
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK’dan Ramazan Buluşması
Çorumlulara Çağrı Takımına Süper Li…
Mustafa Alagöz’den 14 Mart Tıp Bayr…
“Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü…
Çorum’da Kutsal Emanetler Sergisi Z…
“BBP’den Mesaj: Çorum Üretirse Türk…
“Türk Hava Sahasında Balistik Tehdi…
Uğur Uçar “Çorum FK’dan Bolu’da kri…
Tokat'ta 5.5 Büyüklüğünde Deprem Me…
Mustafa Alagöz’den "105. Yıl Mesajı…
Bolu Spor - Çorum FK 30.Hafta Maçı …
İskilip’te Motosiklet ile Servis Mi…
Ahmet Ahlatcı Hakkındaki Yurt Dışı …
Emeklilerin Bayram İkramiyesi Maaş …
Standart Dışı Plakalara Yeni Düzenl…
Yerli ve Milli Buğday Çeşidi “Kirve…
TFF, Trendyol 1. Lig’de 33, 34 ve 3…
AK Parti ve MHP İl Başkanlarından B…
Çorum’da Drone Destekli Trafik Dene…
Mahmut Arıkan’dan Trafik Düzenlemes…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET