ÜNİVERSİTE GÜREŞ MİLLİ TAKIMININ HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

ÇORUM 21 Ekim 2016 13:02
Videoyu Aç ÜNİVERSİTE GÜREŞ MİLLİ TAKIMININ HEDEFİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
A
a

TRT /Spor E.Şimşek Çorum.12.Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası, 25-30 Ekim’de Çorum’da düzenlenecek. Türkiye’yi temsil edecek 24 milli sporcu Çorum’da yaptığı kamp ve antrenmanla şampiyonaya hazırlanıyor.Milli Takımlar Teknik Direktörü Mehmet Türkmen iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, dünya şampiyonu olacaklarını belirtti.


12.Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası, 25-30 Ekim’de Çorum’da düzenlenecek. Türkiye’yi temsil edecek Güreş Üniversite Milli Takım sporcuları Çorum’da yaptığı kamp ve antrenmanla şampiyonaya hazırlanıyor. Şampiyonaya 24 sporcu ile katılacak olan millilerimiz hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi. 

Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Gül ve Çorum Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül, Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nın Çorumda ev sahipliği yapmaktan memnun olduklarını dile getirdi. 

Gül, bu tip organizasyonlar sportif faaliyetlerin yanı sıra şehirlerin tanıtımı içinde çok önemli olduğunu hatırlattı 
Milli Takımlar Teknik Direktörü Mehmet Türkmen iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, dünya şampiyonu olacaklarını belirtti. 
Milli Takımlar Teknik Direktörü Türkmen Çorum milli takıma güreşçi yetiştiren önemli yerlerden biri olduğunu ifade etti.Türkmen, Çorum halkı güreşi sever, herkesi müsabakalara bekliyoruz dedi.Milliler şampiyonadan umutlu 








Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam