A- Milli - Lüksemburg karşısında

ÇORUM 31 Ekim 2023 08:52
Videoyu Aç A- Milli - Lüksemburg karşısında
A
a

UEFA Uluslar C Ligi dördüncü maçında A Milli Kadın Futbol Takımı 31 Ekim Salı bugün saat 19.00’da Çorum Şehir Stadyumu’nda Lüksemburg ile karşı karşıya geliyor.Müsabaka TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak....


A- Milliler, Uluslar C Ligi’ndeki üçüncü maçında da deplasmanda Lüksemburg ile karşı karşıya gelmişti ve rakibini iyi bir oyunla 4-0 mağlup etmişti.C Ligi’nde 3’te 3 yapan ve 9 puanı olan A Milli Takım, bu maçı da kazanması halinde B Ligi’ne yükselmeyi garantileyecek...

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, Lüksemburg maçı öncesi son antrenmanını maçın oynanacağı Çorum Şehir Stadyumu’nda yaptı. Teknik Direktör Necla Güngör Kıragası, "Bugün lider olup B ligine çıkışımızın müjdesini vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.



 

ÇORUM’DA LİDER OLMAK İSTİYORUZ

Bugüne kadar oynadıkları maçlardan galip ayrıldıklarını hatırlatan Teknik Direktör Kıragası, “Yarın da artık lider olup B ligine çıkışımızın müjdesini vermek istiyoruz. Çünkü matematiksel anlamda yarın ki maçı kazandığımız andan itibaren artık B ligine çıkmış olacağız. Bu müjdeyi bütün halkımızla paylaşmış olacağız" diye konuştu.

MEDENİYETLERİN MERKEZİ ÇORUM

Çorum’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Kıragası, “Geldiğimiz için çok mutluyuz. Çorum’un bizim için önemli bir yeri var. Bütün medeniyetlere ev sahipliği yapmış. Ve herkes tarafından dünyanın merkezi olarak adledilen bir şehirde olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Yarın bütün halkımızı, bütün taraftar gruplarımızı bu harika bu harika stadyuma bekliyoruz. Siz olmadan bir kişi eksiğiz. Oyuncularımızda en güzel mücadeleyi taraftarlarımız için verecek” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULAR NE DEDİ!..

Oyunculardan Birgül Sadıkoğlu da, “Cumhuriyetin 100. yılı kutlu olsun. Biz Cumhuriyetin aydınlık yüzü kadınlar olarak yarın tüm coşkumuz, azmimiz ve hırsımızla saha da olacağız. Tüm Çorumluları yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Milli takım oyuncularından Yağmur Uraz ise, “Cumhuriyetin 100. yılını ülkemizin her şehrinde yakışır şekilde kutlandı. Bizde bu özel günde forma altında Lüksemburg’tan galibiyetle ayrıldık, şimdi o skoru unutup yarın kendi evimizde iyi bir skorla gurubumuzdaki birinciliği netleştirmek istiyoruz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Basın toplantısının ardından milliler, maçın oynanacağı sahada antrenman yaptı. Isınma hareketleri ile antrenmana başlayan ay-yıldızlılar, daha sonra gruplar halinde topla çalıştı.


 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam