Uğur Dündar: "Ortak Yayın için adil olacağıma şüphe yok

Asayiş haber 8 Haziran 2019 13:10
Videoyu Aç Uğur Dündar: "Ortak Yayın için adil olacağıma şüphe yok
A
a

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi İmamoğlu ile beraber çıkacağı ortak yayınla ilgili, tercihinin Uğur Dündar‘ın yönetmesi olduğunu söylemişti. Dündar da buna 'Adil olacağıma şüphe yok' yanıtında bulundu...


Yıldırım'ın ortak yayını yönetsin dediği Uğur Dündar: Adil olacağıma şüphe yok
 

Yıldırım'ın CHP'li rakibi İmamoğlu ile beraber yapılacak ortak yayın için "Tercihim tartışmayı Uğur Dündar'ın yönetmesidir, biz bir yerden yayını yaparız isteyen kanallar yayınlar" dediğini aktarılıyor.

​İmamoğlu'nun danışmanı olan Murat Ongun da, ortak yayın için Uğur Dündar konusunda hiçbir itirazlarının olmayacağını aktardı.

Konu hakkında bir açıklama da Uğur Dündar'dan geldi. Dündar, bu sorumluluğun kendisine gelmesi halinde son derece adil olacağından ve kendisini tanıyan ve takip eden kimsenin bundan kuşkusu olmayacağını söyledi.

"Sayın Binali Yıldırım'a bana duyduğu güven adına teşekkür ederim. Ortak yayının demokrasimizi güçlendireceğine inanmaktayım" ifadesini kullanan Dündar şunları söyledi:

"Türkiye'de iki lider arasındaki son canlı yayın tartışması 2002 seçimi öncesi, en yüksek oyu alacağı anketlerde belli olan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasında yaşanmıştı ve onu ben yönetmiştim. Yayından sonra her iki lider de içtenlikle teşekkür etmişlerdi. O yayının son derece dürüst ve adil olduğu iki liderin de ortak görüşü olmuştu."

Dündar, "Yarım asırdır televizyonculuk yaptım, senelerce TRT'de çalıştım. 1990'larda siyasi parti liderlerinin katıldığı açık oturumları yönetirdim" diyerek konuştu. Programın stüdyoda yapılması fikrine destek veren Dündar, "Tabii ortak yayın düşünülmeli. Örneğin TRT İstanbul Televizyonu'nun stüdyoları kullanılabilir ve isteyen kanallar ortak yayınla programı yansıtır" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam