Tuzla spor - Ahlatçı Çorum FK Maçı

ÇORUM 13 Ağustos 2023 11:01
Videoyu Aç Tuzla spor - Ahlatçı Çorum FK Maçı
A
a

Spor Saati : Çorum FK, Ahlatcı Holding’in isim sponsorluğunda, ilk kez boy gösterdi ve Play-Off mücadelesi vereceği Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’ndeki ilk maçı bugün İstanbul deplasmanından Tuzlaspor karşısında 3 puanı 3 golle aldı...



Ahlatcı Çorum FK, Trendyol 1. Lig’e farklı galibiyet ile başladı.Birinci Ligdeki ilk maçını deplasmanda Tuzlaspor ile oynayan Kırmızı Siyahlılar, henüz 5. dakikada Thomas’ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.11.dakikada Ferhat Yazgan durumu 2-0 yaptı.İlkyarıyı bu skorla önde kapatan Ahlatcı Çorum FK, ikinci yarıya da golle başladı. Thomas 49. dakikada kazanılan penaltıyı yine gole çevirerek farkı 3’e çıkardı.Kalan dakikalarda skor avantajını korumayı başaran Ahlatcı Çorum FK, lige farklı bir galibiyet ile başladı.

 

Stat: Sancaktepe 15 Temmuz

Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe, Muhammet Ali Doğan, Barış Çiçeksoyu

Tuzlaspor: Angeler, Sadık Baş, Gökhan Akkan, Awuku, Mehmet Coşkun, Bünyamin Yürür, Mehmet Taş (Dk. 64 Imbula), Guede, Mata, Muhammed Demirci (Dk. 46 Ahmet Yazar), Adeniyi (Dk. 65 Mahamadou Ba)

Ahlatcı Çorum FK: Ali Türkan, Serkan Yavuz, Zargo Toure, Adem Doğan, Erkan Kaş, Ferhat Yazgan, Atakan Akkaynak (Dk. 77 Murat Yıldırım), Gökhan Karadeniz (Dk. 67 Atakan Cangöz), Geraldo (Dk. 77 Suat Kaya), Ozan Sol (Dk. 67 Ahmet İlhan Özek), Verheydt (Dk. 83 Sinan Kurumuş)

Goller: Dk. 6 (Penaltıdan) ve 50 (Penaltıdan) Verheydt, Dk. 11 Ferhat Yazgan (Ahlatcı Çorum FK)

Sarı kartlar: Dk. 49 Awuku (Tuzlaspor), Dk. 54 Ferhat Yazgan, Dk. 69 Serkan Yavuz (Ahlatcı Çorum FK)​​​​​​




*************************************************

Geçen sezonki şampiyon kadroyu büyük ölçüde koruyan ve yaptığı transferlerle de gücüne güç katan Ahlatcı Çorum FK, bu sezon da şampiyon hoca Tahsin Tam’la 1.Lig’de Play-Off’a kalma mücadelesi verecek. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Ahlatcı Çorum FK, İstanbul deplasmanında oynayacağı Tuzlaspor maçından puan ya da puanlarla ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Hazırlıklarını bu doğrultuda yapan kırmızı-siyahlı takım,Üç puanla evine dönmek istiyor.

Tuzlaspor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.Profesyonel futbol liglerindeki 12.sezonunu geçirecek olan Ahlatcı Çorum FK ile ligin mütevazı takımlarından Tuzlaspor arasında, bugün Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak maçı Balıkesir bölgesi A klasman hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Saat 17.00’de başlayacak maçta Kayatepe’nin yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Muhammet Ali Doğan ile Bitlis’ten Barış Çiçeksoyu yapacak. İstanbul bölgesinden Burak Olcar da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.



Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam