Tahsin Tam ile yollar ayrıldı

ÇORUM 4 Kasım 2023 20:33
Videoyu Aç Tahsin Tam ile yollar ayrıldı
A
a

Sondakika spor haberleri: Ahlatcı Çorum FK'da Teknik Direktör Tahsin Tam ile Keçiörengücü yenilgisinin ardından yollar ayrıldı.




Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nin 11.haftasında, evinde Keçiörengücü karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda yediği gollerle 3-2 yenilen Ahlatcı Çorum FK’da bir süredir eleştirilerin odak noktasında yer alan teknik direktör Tahsin Tam’la yollar ayrıldı.Tam, maçtan sonra yaptığı açıklamada “bu yenilgi bana yazar” ifadesini kullanırken, kulübün Onursal Başkanı Muhsin Dere ise Geçmiş olsun Çorum’um. "Tedbir alma ve ayağa kalkma zamanı” paylaşımını yapmıştı.

Tahsin Tam, geçen sezon Bayburt Özel İdare maçıyla başladığı Çorum FK’daki görev süresinde kırmızı-siyahlı takımı 1.Lig’e çıkartırken, bu sezon ise 11 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 yenilgi aldı


AHLATÇI ÇORUM FK'DAN 
O AÇIKLAMA GELDİ!..

******************************************

Profesyonel futbolun doğasında var ayrılıklar.Bazen çaresizlikten, bazen de gereklilikten.2022-2023 sezonunda 56 yıllık tarihimizde ilk kez 1. Lig’e çıkma başarısını gösterirken bu takımın başında ‘o’ vardı.Büyük bir emek ve inanılmaz bir özveriyle tarihi başarının altındaki en önemli imzalardan birinin sahibiydi.Ama ne yazık ki bazen ayrılıklar insan istemese de zorunlu bir hale geliyor...

Teknik Direktörümüz Sayın Tahsin Tam ile Keçiörengücü maçı sonrası yaptığımız görüş alışverişinde, karşılıklı anlayış ve hoşgörü çerçevesinde yollarımızı ayırma kararını vermiş bulunmaktayız.Çorum Futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan Sayın Tahsin Tam hocamıza verdiği tüm emekler için sonsuz teşekkür ederken, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam