Türkiye-Ukrayna maçı

Asayiş haber 6 Ekim 2016 11:49
Videoyu Aç Türkiye-Ukrayna maçı
A
a

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde A Milli Futbol Takımımız bugün Ukrayna'yı ağırlıyor. Millilerin parolası 'galibiyet'...

Türkiye-Ukrayna maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Dünya Kupası serüvenine son olarak 2002'de katılabilen Milli Takımımız, 16 yıl aradan sonra 2018 Dünya ,Kupası'yla geri dönüş yapmak istiyor.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki A Milliler bu akşam Ukrayna karşısında eleme grubu ikinci maçına çıkıyor. Peki Türkiye-Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

MİLLİ MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Milli Takımımız FIFA Dünya Kupası elemelerinde ikinci maçında Konya'da Ukrayna'yı ağırlayacak. A Millilerin Konya'daki eleme maçı için parolası 'galibiyet'...

Türkiye-Ukrayna maçı bugün saat 21.45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Gräfe'nin yöneteceği maç Tv8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

UKRAYNA TARAFINDA DA HEDEF GALİBİYET

Ukrayna Milli Takımı Teknik direktörü Shevchenko dün yaptığı basın toplantısında Konya'daki maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Shevchenko: "Yarınki maça galibiyet için çıkacağız. Galibiyet elde edersek bundan memnum olurum ama 1 puan alırsak da hayır demeyiz" dedi.
 

"FATİH TERİM MİLAN'DAYKEN HOCAMDI KENDİSİNE ÇOK BÜYÜK SAYGIM VAR"

 Shevchenko, "Fatih Terim'e çok büyük saygım var. Futbolculuk döneminde benim antrenörümdü. Son 15-20 yıl içerisinde dostluk ve arkadaşlık ilişkileri içerisindeyiz. Bu dönemde birbirimizle görüştük.

Kendisine danıştığım konular oldu. Fatih Terim'in dediği gibi iyi bir antrenör olmak için ilerlemeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

UKRAYNALI YILDIZ: "GALİBİYETLE AYRILACAĞIMIZA EMİNİM"

Ukrayna Milli Takım oyuncusu Yevhen Konoplyanka ise, "Yarın ki maç için kendilerini hazır hissettiklerini belirterek, "Maçta olan tüm gücümü sarf edeceğim.

Dikkatlice davranarak elimden geleni yapacağım. Yarın ki maçta kaç puan alacağımız önemli değil, biz kendi oyunumuzu ortaya koyarsak galibiyetle ayrılacağımızdan eminim" şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIM GALİBİYETTE ÜSTÜN

Milli Takım daha önce Ukrayna ile 2 si özel toplam oynadığı 6 maçta, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak üstünlüğünü istatistiklerde gösterdi. Şimdiye kadar yapılan maçlarda milli takımımız toplam 9 gol atıp, kalesinde 5 gol gördü.

A MİLLİ TAKIM'IN ADAY KADROSU

Volkan Babacan(Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak(Trabzonspor), Harun Tekin(Bursaspor), Şener Özbayraklı(Fenerbahçe), Kaan Ayhan(Fortuna Düsseldorf), Ahmet Yılmaz Çalık(Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü(SC Freiburg), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Toprak(Bayer 04 Leverkusen), Caner Erkin(Beşiktaş), İsmail Köybaşı(Fenerbahçe), Emre Mor(Borussia Dortmund), Volkan Şen(Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Bayer 04 Leverkusen), Mehmet Topal(Fenerbahçe), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu(Trabzonspor), Tolga Ciğerci(Galatasaray), Yasin Öztekin(Galatasaray), Olcay Şahan (Beşiktaş), Mevlüt Erdinç(FC Metz), Yunus Mallı(1. FSV Mainz 05), Enes Ünal(FC Twente), Cenk Tosun(Beşiktaş)

 

A MİLLİ TAKIM 543. RANDEVUSUNDA

93 yıllık milli takım tarihinde ay-yıldızlı ekip 543. maçına çıkmak için hazırlanıyor. Milli Takım 284'ü resmi, 258'i özel olmak üzere geride kalan 542 maçta, biri hükmen olmak üzere 204 galibiyet aldı, 125 kez berabere kaldı, 213 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, 232'i deplasmanda, 231'i evinde, 79'u da tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda 3ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 711 gol attı, kalesinde 788 gol gördü.

MİLLİLERİN I GRUBU MAÇ PROGRAMI

6 EKİM 2016 PERŞEMBE
Türkiye
-Ukrayna
İzlanda-Finlandiya
Kosova-Hırvatistan

9 EKİM 2016 PAZAR
İzlanda-Türkiye
Ukrayna-Kosova
Finlandiya-Hırvatistan

12 KASIM 2016 CUMARTESİ
Türkiye
-Kosova
Hırvatistan-İzlanda
Ukrayna-Finlandiya

24 MART 2017 CUMARTESİ
Türkiye
-Finlandiya
Hırvatistan-Ukrayna
Kosova-İzlanda

11 HAZİRAN 2017 PAZAR
Kosova-Türkiye
Finlandiya-Ukrayna
İzlanda-Hırvatistan

02 EYLÜL 2017 CUMARTESİ
Ukrayna-Türkiye
Finlandiya-İzlanda
Hırvatistan-Kosova

5 EYLÜL 2017 SALI
Türkiye
-Hırvatistan
İzlanda-Ukrayna
Kosova-Finlandiya

6 EKİM 2017 CUMA
Türkiye
-İzlanda
Hırvatistan-Finlandiya
Kosova-Ukrayna

9 EKİM 2017 PAZARTESİ
Finlandiya-Türkiye
Ukrayna-Hırvatistan
İzlanda-Kosova


 

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam