Aziz Başkan Aday çıkmazsa adayım

Asayiş haber 24 Haziran 2023 17:02
Videoyu Aç Aziz Başkan Aday çıkmazsa adayım
A
a

Basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı. Yıldırım, 'Hiç kimse çıkmazsa ben aday olurum' dedi.

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'ın ardından göreve gelen Ali Koç ile başarıya hasret kaldı. Hal böyle olunca taraftarların Koç yönetimine tepkisi günden güne arttı.

Sarı-lacivertli ekibin eski başkanı Aziz Yıldırım da geçtiğimiz günlerde Başkan Koç'a kongre çağrısında bulundu.

Yaşananların ardından Aziz Yıldırım yanına Şekip Mosturoğlu'nu da alarak basın toplantısı düzenledi.

'Ali Koç güvenoyu olarak yoluna devam etmeli'

Yıldırım, görevi devrettiği Ali Koç'a yönelik sert ifadeler kullandı. Ali Koç'a tavsiyede bulunan Yıldırım, Fenerbahçe başkanının güvenoyu alarak yoluna devam etmesi gerektiğini belirtti. Yıldırım daha sonra dikkat çeken ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin kongreye giderek 2024 seçiminde adaylar çıkarması gerektiğini de söyleyen Yıldırım, "2024 seçiminde adaylar çıkmalıdır. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz, kalamaz. 50 bin kongre üyesi var. En az 15 bin tanesi başkan adayı olarak ortaya çıkabilir. 'Benden başka aday çıkmaz' diyerek yürümek yanlıştır. Camia tehdit edilemez." dedi.

"Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım"

Koç'a yönelik "Aday çıksın yaparım jestlerini bırak" diyen Yıldırım, kongrede Koç'un karşısına herhangi bir aday çıkmazsa kendisi aday olacağını ifade etti.

Aziz Yıldırım konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi: "Bu camia büyüktür ve o büyüklüğü ummadığınız anda gösterir. Ali Bey ya kongre yap ve güvenoyu al ya da bu konuyu kapat. 'Aday çıksın yaparım' jestlerini bırak. Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil. Hem Fenerbahçe'yi küçültüyorsun hem de kendini."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam