Türkiye Özbekistan maçı 21:00'da

Asayiş haber 2 Haziran 2019 11:05
Videoyu Aç Türkiye Özbekistan maçı 21:00'da
A
a

Türkiye - Özbekistan karşılaşması, 2 Haziran 2019 Pazar günü saat 21:00'da Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Türkiye Özbekistan maç saati millilerin resmi müsabakalar öncesindeki provasını takip etmek isteyen futbolseverler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte Türkiye’nin hazırlık maçı öncesi takımdaki son durum ve karşılaşmanın yayın akışına ilişkin detaylar…

A Milli Futbol Takımı’nın Özbekistan ile oynayacağı hazırlık maçını Sırp hakem Srdjan Jovanovic’in yöneteceği açıklandı. Jovanovic'in yardımcılıklarını Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

MİLLİ TAKIMDA SON DURUM NE?

Ay-yıldızlı ekip, Özbekistan karşılaşması ile 2019 yılındaki dördüncü maçına çıkacak. Milliler, bu yıl oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı.

Milli takım, bu yıl oynadığı ilk maçta deplasmanda Arnavutluk'u Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-0 yendi. Milliler, yılın ikinci maçında Eskişehir'de Moldova'yı 4-0 yendi ve 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'ndaki ikinci karşılaşmasından da galibiyetle ayrıldı. Ay-yıldızlı ekip Yunanistan ile Antalya'da oynadığı özel maçı da 2-1 kazandı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam