Türkiye'nin en iyi Mutfağı Küllerinden doğdu

ÇORUM 10 Temmuz 2023 20:50
Videoyu Aç Türkiye'nin en iyi Mutfağı Küllerinden doğdu
A
a

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde Velipaşa Kahveci'sinin yan tarafında bulunan bölümü, Çorum yemekleri konseptindeki restorant törenle hizmete açıldı...


Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde oluşturduğu Çorum yemekleri konseptindeki restorant törenle hizmete açıldı. Yöresel  Çorum Mutfağı Restoranı açılışla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı.

POROTOKOL- ODA BAŞKANLARI
VE VATANDAŞLAR KATILDI

Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. İlhan Uzunoğlu, ÇESOB Başkanı Recep Gür ile çok sayıda davetlinin katıldığır enkli açılışta, binlerce yıllık kadim Çorum mutfağının onlarca lezzeti yer aldı.

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ
KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Türkiye'nin en iyi mutfağı, küllerinden doğuyor. Şehrimize ve yerli-yabancı turistlere hizmet edecek muhteşem bir sosyal tesisi daha Çorum'umuza kazandırıyoruz. Tarihi ve kültürel mirasımızın zenginliğini, şehrimiz gastronomisinin ne kadar çeşitli olduğunun ispatı niteliğindeki ‘Yöresel Çorum Mutfağı’mız hayırlı olsun." dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam