Tuncay Şanlı Çorum FK'yı Evinde Yeneceğiz!

Spor 22 Eylül 2023 13:33
Videoyu Aç Tuncay Şanlı Çorum FK'yı Evinde Yeneceğiz!
A
a

Spor Haberi: Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı Cumartesi günü oynayacakları Çorum FK maçını kazanarak kötü gidişe son vermeyi hedeflediklerini söyledi...






Çorum FK'da moraller süper

Ahlatcı Çorum FK, Sakaryaspor’la yarın oynayacağı 6.hafta maçının hazırlıklarını “3 puan” parolasıyla sürdürürken, futbolcuların son derece moralli oldukları görüldü.


Bu sezon 3 galibiyetini de deplasmanda alan ve en son geçtiğimiz hafta, Ümraniyespor’u 3-0 yenen Ahlatcı Çorum FK, yarınki Sakaryaspor maçında ilk iç saha galibiyetini almayı hedefliyor. Bu doğrultuda, teknik direktör Tahsin Tam tüm planları galibiyet üzerine yapıyor. Kırmızı-siyahlı takım, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcuların katıldığı belirtilirken, ısınma ile başlayan çalışmanın 5’e 2 pas çalışmasıyla devam ettiği, taktik içerikli oyunla sona erdi​.


Tuncay Şanlı,Sakaryaspor, Trendyol 1.Ligin 6’ncı haftasında Çorum ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Ligde dört maçtır üç puana hasret olan  bu müsabakada hasreti bitirecek ifadelerine yer verdi...

Trendyol 1.Ligin 6’ncı haftasında Sakaryaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ahlatçı Çorum FK maçının hazırlıklarını basına kapalı yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Tuncay Şanlı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Bilal Başaçıkoğlu dışında sporcuların tamamı katıldı. Ligde oynadığı son iki maçtan yenilgiyle ayrılarak taraftarlarını üzen yeşil-siyahlı futbolcular, deplasmanda kazanarak üç puanı hanelerine yazdırmayı amaçlıyor.Teknik Direktör Tuncay Şanlı, Çorum FK maçı öncesinde kadroda da değişiklikler yapmayı planlıyor. Bodrum maçında oynanan kötü futbol sonrasında özellikle hücum bölgesinde isteneni veremeyen oyuncularla ilgili henüz kararsız olan genç teknik adamın, orta saha ve kanat bölgelerinde rotasyona gtimesi bekleniyor. Hazırlıklarına bugünde basına kapalı yapacağı tek idmanla devam edecek ekibimiz, zorlu müsabaka için yarın sabah 09.00’da Çorum’a hareket edecek. Ekibimizde kart cezalısı Isaac Donkor da yer alamayacak.

Şanlı önceki gün yapılan antrenmanın ardından yaptığı değerlendirmede Çorum FK’nın deplasmanda çok iyi buna karşılık sahasındaki maçlarda kötü sonuçlar aldığını belirterek ‘Çorum’da galibiyet için mücadele edeceğiz. İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Ligde istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Oyun olarak da beklentilerin altında kaldı. Oyuncularımla konuştum.  Bir yerden başlamak lazım. Bunun da Çorum karşılaşması olacağını düşünüyorum. İşimiz kolay değil ancak iyi oyun sonunda alacağımız bir galibiyet bizi çok rahatlatacak. Bunun bilincinde olarak hafta boyunca iyi çalıştık. Bunun sonunda da yarınki maçı kazanarak evimize mutlu dönmek istiyoruz’ dedi.


TRENDYOL 1. LİG

Bugün:

20.00 Boluspor-Tuzlaspor (Bolu Atatürk)

20.00 Eyüpspor-Ümraniyespor (Eyüp)

Cumartesi 

16.00 Ankara Keçiörengücü-Bitexen Giresunspor (Aktepe)

19.00 Manisa FK-Göztepe (Spor Toto Akhisar)

19.00 Ahlatcı Çorum FK-Sakaryaspor (Çorum Şehir)

24 Eylül Pazar:

16.00 Teksüt Bandırmaspor-Gençlerbirliği (Bandırma 17 Eylül)

19.00 Adanaspor-Erzurumspor FK (Yeni Adana)

19.00 ASTOR Enerji Şanlıurfaspor-Kocaelispor (11 Nisan)

25 Eylül Pazartesi:

20.00 Altay-Bodrum FK (Alsancak Mustafa Denizli)



Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam