Kerem Kalafat İmzaya Geliyor

Spor 22 Ağustos 2023 16:35
Videoyu Aç Kerem Kalafat İmzaya Geliyor
A
a

Spor haberleri Transfer / Ahlatcı Çorum FK’nın sağ bek transferinde prensip anlaşmasına vardığı Beşiktaş’tan Kerem Kalafat bugün imzaya geliyor.Kerem Kalafat'a, Ahlatçı Çorum FK'ya "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz.


2001 Şişli doğumlu Kerem Kalafat Beşiktaş alt yapısında 2013 yılında başladığı futbol hayatında siyah beyaz kulübün alt yapısında beş yıl oynadıktan sonra 2018 yılında siyah beyazlı kulüple profesyonel imza attı.Ardından sırasıyla Giresunspor, Uşakspor ve son olarakta geçen sezon Çaykur Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Kerem Kalafat geçen sezon Rizespor’da 11 maçta forma giyerken 2021-22 sezonunda ise Uşakspor’da 17, Beşiktaş takımında ise üç maçta forma giydi. Kerem Kafalat milli takımın değişik kategorilerinde ise 26 kez milli formayı giydi.

Her konuda anlaşma sağlanan Kerem Kalafat’ın resmi evraklarını alarak bugün Çorum’a gelerek kırmızı siyahlı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor.Kalafat’ın fiziksel olarak maç oynayabilecek durumda olduğu ve lisansının çıkması halinde cumartesi günü oynanacak Göztepe maçında forma giyebileceği öğrenildi.



Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam