Tayyip Beyin sırtından inin!

Politika 30 Haziran 2018 09:33
Videoyu Aç Tayyip Beyin sırtından inin!
A
a

Şevki Yılmaz hoca güzel Analiz yapmıştır .Yerel seçimler öncesi Ak Parti tabanın sesisini artık duyun derim dedi. ‘’Cumhur İttifakı gerçekleşmeseydi, Başkanlık seçimi ikinci tura kalırdı! Direkten döndük! Ak Parti’nin rüzgarını kıran dalga kıranlardan kurtulması ve önümüzdeki seçimlere sırtında ki bu kamburlardan kurtularak gitmesi mecburidir...

Bülent Deniz’in hazırlayıp sunduğu Milli Diriliş Programında konuşan Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz ‘’Cumhur İttifakı gerçekleşmeseydi, Başkanlık seçimi ikinci tura kalırdı! Direkten döndük! Ak Partisi’nin rüzgarını kıran dalga kıranlardan kurtulması ve önümüzdeki seçimlere sırtında ki bu kamburlardan kurtularak gitmesi mecburidir. Küskünlerin gönlü mutlaka alınmalıdır. Hasbiler, Hesabilere yenilmemelidir! Hesabiler paraşüt ekipleridir. Demokrasiler uyku ve gafleti fırsat bilen tilki rejimlerdir. Ak Parti Genel Merkezi tavanın değil, tabanının istediği adayları seçmelidir. Unutmayın, Tavanın adayı tavana, tabanın adayı tabana hizmet eder!’’ dedi.

‘’O TABELAYI MAKAMINIZA TEKRAR ASIN!’’

Seçim sonuçlarının verdiği mesajı Ak Kadroların doğru okuması gerektiğini ifade eden Yılmaz, ‘’vatandaşın bir kısmı, Ak parti içindeki AKP’lilere tepkisinden oy vermedi! Bazı vekiller, başkanlar ve yetkililer ‘rüşvet alanda verende mel’undur’ tabelasını makamlarına tekrar assınlar’’ dedi!

‘’TAYYİP BEYİN SIRTINDAN İNİN!’’

“Tayyip beyin sırtından inin artık! Rüzgarını kesmeyin! Bu seçim sonuçları başka yerde olsa parti Başkanlık Divanı aynı gece istifa ederdi! Hasbi’ler, Hesabi’lere yenilmesin! Mart seçimlerine revizyon şart” diyen Şevki Yılmaz sözlerini ‘’Bu kadar devasa hizmetler yapan, gecesini gündüzüne katan, hayatını milletine adamış bir Tayyip Erdoğan’a yüzde 52 oy çok azdır! Buna sebep olan Tuzaklar bozulmalıdır! Seçime günler kala fiyatları katlayan gıda mafyasından hesap sormayan bakanlara hakkımızı helal etmiyoruz!’’ diyerek devam ettirdi!

‘’MİLLETİMİZE MÜTEŞEKKİRİZ!’’

‘’Tüm bu oyunlara rağmen Cumhur İttifakını destekleyen milletimiz verdiği oylarla Kabe’yi, Medine’yi ve Kudüs’ü korumuştur’’ diyen Şevki Yılmaz, Devlet Bahçeli’yede özellikle teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam